Какво е GL на PASSAT B4 96g.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
zfa159
Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zfa159 » Чет 18 дек 2008 22:17

dancho1 написа:Ами моя Пасат е GT--и си има хидравлика,ел. огл. ,ABS,клима и други щуротии(92г)

Моя е GL ама си има плюш,ел.стъкла,хидравлика,абс,климатроник,регулиращ се волан и т.н. глупости.....
Относително е с тези модификации.....няма смисъл да я чоплите тази тема - има хиляди модификации с купища различни екстри,които нямат никаква логика помежду си ;)

Потребителски аватар
markovgolf
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот markovgolf » Чет 18 дек 2008 22:48

Имаме поне 10 служебни пасата все GL и няма два еднакви като екстри и оборудване.Има един без никакви букви(пише само PASSAT )с всички екстри-ел. пакет ,клима,полукожа ,4 въздушни възглавници ,АВS,полуавтоматик,4 дискови спирачки,регулируем волан,светещи сенници с огледала ,подлакътник на предните и задните седалки,централнои разни други глезотийки.

Според мен GL не е ниво на оборудване ,но и на мен ми е интересно да разбера от енциклопедистите във форума какво значи!

WasteLand_TD
Автомобил: E60_LCI_M57TU2_235+Golf4_ASV
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WasteLand_TD » Пет 19 дек 2008 11:18

Бях намерил оригиналната заводска брошура за Пасат Б4, но сега нещо не мога да я намеря.Та вътре си пишеше какви са разликите.
При GL примерно броните и страничните огледала са в цвета на купето, докато при CL не е така.
При GT освен това задължително има бордови компютър, лети джанти Westwood, ако е с 4-ри болта, спортни седалки и други такива.
Но не беше нищо особено де.
Ако на някой му е много интересно бих потърсил сканираните брошурки...

Върни се в “Passat”