Здравейте колеги Пассат 4-ка 94 г е като го купих ми дадоха два ключа вкарвам ги и двата в ключалката на вратата на багажника стигат до средата и повече не искат да влезнат та това проблем от ключалката ли е или трябва др ключ и от каде мога да намера такъф.
Благодаря !

Ключ за багажник
- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Re: Ключ за багажник
По принцип ако нищо не е пипано по колата всички ключалки са за еднакъв ключ...който е еднакъв и с този за паленето.Т.е. при теб вероятно проблема е в ключалката на багажника - иди на ключар и го накарай да я направи да се отваря с някой от ключовете,които ти имаш -правят го за норматив на нашите коли ама незнам колко парички ще ти вземе....може и вътре да има някой счупен ключ и оттам да идва проблема.
Успех!
Успех!
- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
На моя Пасат, макар и Б 5.5 беше същото, само че ключът влизаше до край, но не отключваше. Просто сменян багажник, или напълно възможно, както написа колегата, счупена ключалка. Ключар 

- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
ясно така ще направя Мерси !!!
- peikovi1994
- Автомобил:
- Двигател:
Извинете,че използвам темата,но имам същия пролем
и знам как да си оправя патрона на ключалката ,обаче
немога да го сваля.Поп-нита на номера ме спира .
Някаква идея?
Някаква идея?
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
peikovi1994 написа:Извинете,че използвам темата,но имам същия пролем
Някаква идея?

- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Аз с поп-нита се сборих много лесно на стария Пасат - бяха го ковнали само към пластмасата (подложката на номера) и успях с малко кълчена да го измъкна без никакъв зор....
Като свалиш задната кора на вратата (ако си комби говоря) можеш да видиш дали нита е хванат през метала на купето или само по пластмасите.
Ако е по пластмасите с ръчкане насам-натам излиза без грижи (остава си на номера както си трябва).
Ако минава през метала отвърте трябва да си поиграеш да го посмачкаш малко и се измъква без особен зор...после вече кълчиш номера докато нита се измъкне от пластмасата.
Въпроса е отвън откъм номера нита да остане невредим и да не хлопа....понеже бие на очи.
Аз си свалях номера понеже подложката отдолу не беше добре закрепена и хлопаше като отавярм и затварям капака....ужасно дразнещо.
Ако си със седан предполагам също има достъп като махнеш някоя кора за да огледаш какво се случва с нита.
Успех!
Като свалиш задната кора на вратата (ако си комби говоря) можеш да видиш дали нита е хванат през метала на купето или само по пластмасите.
Ако е по пластмасите с ръчкане насам-натам излиза без грижи (остава си на номера както си трябва).
Ако минава през метала отвърте трябва да си поиграеш да го посмачкаш малко и се измъква без особен зор...после вече кълчиш номера докато нита се измъкне от пластмасата.
Въпроса е отвън откъм номера нита да остане невредим и да не хлопа....понеже бие на очи.
Аз си свалях номера понеже подложката отдолу не беше добре закрепена и хлопаше като отавярм и затварям капака....ужасно дразнещо.
Ако си със седан предполагам също има достъп като махнеш някоя кора за да огледаш какво се случва с нита.
Успех!
- peikovi1994
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ще изчакам по-топло време и ще опитам.
- Теодор
- Автомобил: Ford Fiesta 6 BMW 325XI
- Двигател:
zfa159 написа:Ако си със седан предполагам също има достъп като махнеш някоя кора за да огледаш какво се случва с нита.
Успех!

- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
моя пассат е кобби и нема такива требва от вътрешната страна да се махни кората даже и стоп и да се види
- znainainai
- Автомобил: Golf4
- Двигател: MK 4 98 AHF
На 80% от VW-тата със фабрично централно им блокира патрона на багажника от неизползване (трябва периодично да се развърта със ключа) по простата причина че се пълни със мизерии зимата и клеясва. На моя пасат го хванах овреме и WD40-то го раздвижи. Ако не тръгне след третирането със спрея се разглобява и се почиства и след това пак ще работи ако имам време ще направя една тема как се ремонтира блокиралият патрон (имам един пасатов дет ми се търкаля в багажника).Може да отидеш и на ключар ама ще ти вземе прилична сума, а като цяло не е кой знае какво само трябва да се внимава със пластинките които са вътре да не се размесят че отнема време да им се нацели правилната последователност 

- vwpassatblade
- Автомобил:
- Двигател:
ако направиш тема как се поправя и да метнеш снимки ще е перфe
ктно