дайте инфо за пасат.

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Kentavar
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Kentavar » Сря 01 мар 2006 12:56

Вървят си пасаторите.Аз съм с 1.6 - 101 к.с.Доста колици като го натисна ми дишат прахта отзад.И си е пъргава машината.Возил съм се ( не в много и различни марки коли ) и в други коли и не мога да кажа,че този мотор и Пасата въобще отстъпва.Дори и по мощни коли ( е може мулетата да са им по малко ) не са осезаемо по пъргави.Там пъргавината е за сметка на разхода.За 1.6 мотора е за сметка на оборотите.Не съм съгласен,че не е пъргав.Пъргавелка е.Н както винаги има едно но,Пасата се купува от хората за цялото семейство и най-вече за извън града.Не,че не става за в града.НО пустите пари ни принуждават да имаме такава кола и да я кръстиме универсална.Пасата е широк ,вози меко и е перфектен за дълъг път,няма да се бутат седяшите в него и да се притесняват,ще пътуват удобно и конфортно.Но за градско е по добре да имаме и друга кола,нещо по малко-ако е фолце нека да е Лупо или Поло.По маневренко е и ако не искаш да се съзтезава с батковците си като Голф и Пасат ще харчи по малкочко.Така е.Все пак зависи човек за какво си взима колата:за състезания;за извънградско със семейството и домашните любимци;да си зарежда магазина или за гъзария.От тука идва избора и мерака и парите и после почват дискусиите.Това е.Пустите пари не стигат.Ако стигаха:
1.Туарег за риба,лов и туризъм.
2.Пасат 6 серия комби : vw fen за морета и разни екскурзиики из БГ и странство.
3.За състезания Голф (примерно) 170 коня и мало више.
4.За жената па и за теб ( ама нощно време за да не ти се смеят после ) едно Поло.
5.Е дай Боже всекиму толкова коли в семейния гараж. :lol:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 01 мар 2006 12:59

Kentavar написа:Вървят си пасаторите.Аз съм с 1.6 - 101 к.с.Доста колици като го натисна ми дишат прахта отзад.И си е пъргава машината.Возил съм се ( не в много и различни марки коли ) и в други коли и не мога да кажа,че този мотор и Пасата въобще отстъпва.Дори и по мощни коли ( е може мулетата да са им по малко ) не са осезаемо по пъргави.Там пъргавината е за сметка на разхода.За 1.6 мотора е за сметка на оборотите.Не съм съгласен,че не е пъргав.Пъргавелка е.Н както винаги има едно но,Пасата се купува от хората за цялото семейство и най-вече за извън града.Не,че не става за в града.НО пустите пари ни принуждават да имаме такава кола и да я кръстиме универсална.Пасата е широк ,вози меко и е перфектен за дълъг път,няма да се бутат седяшите в него и да се притесняват,ще пътуват удобно и конфортно.Но за градско е по добре да имаме и друга кола,нещо по малко-ако е фолце нека да е Лупо или Поло.По маневренко е и ако не искаш да се съзтезава с батковците си като Голф и Пасат ще харчи по малкочко.Така е.Все пак зависи човек за какво си взима колата:за състезания;за извънградско със семейството и домашните любимци;да си зарежда магазина или за гъзария.От тука идва избора и мерака и парите и после почват дискусиите.Това е.Пустите пари не стигат.Ако стигаха:
1.Туарег за риба,лов и туризъм.
2.Пасат 6 серия комби : vw fen за морета и разни екскурзиики из БГ и странство.
3.За състезания Голф (примерно) 170 коня и мало више.
4.За жената па и за теб ( ама нощно време за да не ти се смеят после ) едно Поло.
5.Е дай Боже всекиму толкова коли в семейния гараж. :lol:

:bowdown

Върни се в “Passat”