Придърпване...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: Придърпване...
Утре ще кажа эа марката на кабелите ми.Искам да кажа само че те са внесени от вън и и не са эакупени от БГ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Утре ще кажа эа марката на кабелите ми.Искам да кажа само че те са внесени от вън и и не са эакупени от БГ
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Иэвинявям се че се повторих,нета ми эабива...И аэ мисля че не е по тоците...Може би по настроиките-оборотите...Може и да бъркам...
- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
rumenbm написа:...
Колега случвали ти се и да загасне или само това придръпване се явява?
Не се задълбочавай толкова в кабелите, ако имаш съмнения в тях ми пиши на лични и ще ти услужа за тест с моите стари, които са си съвсем наред.
Ходих при едни "специалисти"(по принцип хубави и точни хора), които ми свързаха мотора на Елкон, проверяваха центровка на запалването, в последствие ме посъветваха горещо да сменя дистр. капачка, палец и кабели, което разбира се направих, като бях на ръба и свещи да сменя по тяхна препоръка, а се оказа ...

Та виновника го определи vaskoto 1 и то само по мое описание на симтомите. Гледам, че си от София, та ти препоръчвам направо да се насочиш към него. Ако не може да те приеме в близките дни, мисля, че можеш спокойно да се обърнеш и към niksi в Герман или The Machine.