B5 - вътрешни дръжки предни врати
B5 - вътрешни дръжки предни врати
Пластмасата на предните вътрешни дръжки е гадно надраскана и ми боде очите всеки път щом ги погледна.... Някой има ли идея къде могат да ми ги сменят? За София става въпрос. Само че Юнитрейд не е вариант 

- dobrin
- Чингис хан
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: B5 - вътрешни дръжки предни врати
Ибей е вариант. Колегата L&R беше сменил на неговата Бора и изглеждаше супер, даже мисля са еднакви.
dobrin написа:Ибей е вариант. Колегата L&R беше сменил на неговата Бора и изглеждаше супер, даже мисля са еднакви.
Обаче някой трябва и да ги смени, нямам време да се правя на майстор... Па и ще взема да счупя нещо

- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Тогава:
Лесно, нали?
ЗАБЕЛЕЖКА: Точката, която е с удебелен шрифт, май е най-трудна за изпълнение...
Предложеният алгоритъм, естествено, може да бъде разширен до безкрайност, както и рационализиран.
- - Свързваш се със сервиз;
- Питаш за цена на труд+части;
- Пазариш се дали с техни или ти ще им занесеш части;
- Мислиш дали те устройва предложената цифра;
- Намираш си сам части, ако не те устройва пълния пакет, предложен ти от сервиза;
- Ако те устройва - закарваш колата (с или без частите) и оставяш да ти свършат работата вместо теб;
- Ако не те устройва - бичиш си както досега.
Лесно, нали?

ЗАБЕЛЕЖКА: Точката, която е с удебелен шрифт, май е най-трудна за изпълнение...
Предложеният алгоритъм, естествено, може да бъде разширен до безкрайност, както и рационализиран.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
една алтернатива от мен - сваляш ги и с нещо махаш гумата , която е надраскана и остават само по пластмаса - почти като нови . а за още по добър ефект ги пръскаш черни със спрей с пластификатор . аз минах без спрея . свалянето на гуменото покритие е доста бавно и нервохабяшо . може би варианта е нови - задните знам че са около 25 лева нови . предните предполагам са по скъпи тъй като са по големи . успех