карам го от август месец (1.8 ABS) мога да ти кажа, че ми пасна идеално. Страшно е удобен и е сравнително евтин за подръжка.
Газ нямам, а на бензин разхода ми е 10-11л/100км /градско/ и 7-8 /извънградско/....... е зависи как го караш разбира се
Покупка Пасат 3
- ANNIHILATOR
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
В вкъщи сме семейство VW.Аз съм с Golf 3 ABS, Братми пасат Б3-седан РП двигател, бащами Б3 Комби, РП двигател. И тримата сме сменяли само части по окочването. Но както казва един приятел няма начин кола внесена отвън да я покараш в БГ по дупките и да не се разтрака. Но след смяна на някой тампон, най-много амортесиори и си пушка. Гориво и . 

- doktora
- Автомобил:
- Двигател:
- Местоположение: гр.Лясковец,обл.В.Търново, PASSAT B4, COMBI,1.8Mi, ADZ , 94г, LPG BRC
- Контакти:
Re: Покупка Пасат 3
kiro_thexfiles написа:Здравейте. Мисля да си купувам Пасат 3ка, 1.8 - 90к.с..
Мерси
Под Пасат тройка, нали имаш в предвид Пасат B4, защото малко е неясно?!
Ако е В4, имай в предвид че някой от частите за него са маалко по скъпи от частите за В3, както и това че по моргите по трудно се намират някой части за него, т. като не е навлязал все още така масово в Бг както Пасат В3!Поне такива са моите наблюдения.
Иначе има по голяма фаца В4-ката - има по закръглени форми и изглежда по елегантен! Дали да е комби или лимузина - аз съм пристрастен към комбито, но все пак ще напиша две неща:
1. Както казва един мой познат - " Отива му на Пасата да е комби". Струва ми се по този въпрос две мнения няма
2. Когато ти се наложи да пренасяш някакъв обемист предмет ( най-вече висок , като например автоматична пералня ) , тогава ще разбереш какво хубаво, какво практично и удобно нещо е комбито
-
- Автомобил:
- Двигател:
doktora написа:kiro_thexfiles написа:Здравейте. Мисля да си купувам Пасат 3ка, 1.8 - 90к.с..
Мерси
Под Пасат тройка, нали имаш в предвид Пасат B4, защото малко е неясно?!
Да - В4

- scuba
- R.I.P. Holy Diver
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kiro_thexfiles написа:Да - В4
Е бате, тва коренно променя нещата вече

-
- Автомобил:
- Двигател: