Пасат Б5 проблем с лампичките на вартоците за парното
Пасат Б5 проблем с лампичките на вартоците за парното
Здравеите колеги извинете ме за незнанието ми но от много скоро имам тази хубава каляска.Проблема ми е следния лампичките които са ми зад вартоците за парното не светят,но когато го купих светеха после спряха и интересното е че като ударих леко панела светнаха пак.Но сега вече спряха да светят маи за постоянно.Ако може нчкои да каже какав може да е проблема и да ми кажат как се сваля този панел?Ще сам ви много благодарен.И да не ставам нахален но за да не пускам още една тема да запитам и как мога да махна капака на пепелника че зад него изтарвах една метална пластинка и сега много гадно ми трака?
Мерси предварително!!!

- _Technics
- Автомобил: VW Passat 2002
- Двигател: AKN V6 350HP
- Контакти:
Re: Пасат Б5 проблем с лампичките на вартоците за парното
докато нети е отговорил някой друг ---> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=134916 

_Technics написа:докато нети е отговорил някой друг ---> http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=6&t=134916
Благодаря ти много колега но немога да разбера мене ме интересуват светлините на вартоците от който се включва парното и се намества на каде и на каква степен да духа а не духалките благодаря ти все пак
- oska
- Автомобил: passat
- Двигател: AHL
тука някъде мисля че беше
viewtopic.php?f=11&t=136075
viewtopic.php?f=11&t=136075
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колега, дърпаш средната врътка малката, вади се сравнително лесно и под нея е крушката, която осветява.Под другите врътки няма лампи те се осветяват от светловоди от средната.
mili 75 написа:Колега, дърпаш средната врътка малката, вади се сравнително лесно и под нея е крушката, която осветява.Под другите врътки няма лампи те се осветяват от светловоди от средната.
Благодаря ти много колега.Но няма значение че моите са и трите еднакви но смятам че няма значение от това нали?
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
тегли средната. крушката е отдолу.
[quote="valerius"]тегли средната. крушката е отдолу.[/qu
Благодаря колеги остана само да почерпя
Благодаря колеги остана само да почерпя