Мнение и сравнение между Акорд и Пасат

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
jetta III
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение и сравнение между Акорд и Пасат

Мнениеот jetta III » Съб 23 май 2009 1:42

ilkomotor написа:японско не е за предпочитане , особенно за сервизиране и резервни части/скъпо/ ! , тва - според мен де...

Илко Акорда е просто трепач.А за немското качество много-??????????????????????????????????????????.

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Нед 24 май 2009 18:13

разликата в подръжката не е особено различна в парична гледна точка.Плюс това съм карал такъв акорд с 3.0 направо е трепач на магистралата наказах няколко мерцедеса и ТТ.Мен ако питаш си вземи акорда.мисля че акорда обаче че е по ниска от Б6.Отиди огледай и двете.

Потребителски аватар
naiturseniq
Автомобил: VW Passat 2016
Двигател: 2000 TDI 150hp

Мнениеот naiturseniq » Нед 24 май 2009 19:04

От лични впечатления смятам че просто японските коли са с много корави дивигатели. На сестра ми Баленото мъжът и на какво го подлага просто жал ми е за колата ... голям тормоз на двигателя и то нонстоп. На оборотомера свят му се вие постоянно ... и от две години я кара така само масло и филтри и един преден мост , те им е слабо място. Аз имам Митсубиши и същото мога да кажа за него , макар да не го карам така. Доста са икономични , сега нз за по новите модели аз по принцип несъм им фен много "пласмасови". Много коли съм сменил все по за година някъде, но гледам да са до 2000г .. Чудно ми е какво ще правим като вече трябва да си взимаме по нови коли от 2003 нагоре ...
Взимай Акорда е мое мнение :)

Потребителски аватар
junakov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот junakov » Вто 26 май 2009 18:08

Акорда е за предпочитане , от опит знам имам г 4 , приятели имат пасати 5,5 и 6 а и имам акорд 2007 декември 2,2 дизел спорт пакет 143 или 146 коня е не знам точно ,смесен разход 7,5 цедя си е както ми доиде и голфа скоро заминава на пазара( септември ), и пак японец му е майката интериора е доста по добър от на пасата моя е спорт пакет полу кожен салон карбон и алуминий стои перфектно на пътя , двигатели 2.0 тди 140 коня на фв и ауди парчта на късо на дълго как кажеш а относно подръжката нямам грижи вече е на почти 40000 масло и нищо друго а и поне при хонда частите са по евтини от на фв говоря за официалните сервизи цената е по ниска на акорда от на пасата и има по добра визия за мен Извинявам се на феновете на Пасат и на фв груп , но моето мнение е това , Пък в крайна сметка каквато и да е ама НОВА да е от магазинауспех на всички :beer

Потребителски аватар
maimo
Автомобил: GOLF 5 GTI
Двигател: AXX-2005

Мнениеот maimo » Вто 26 май 2009 18:41

нищо ли4но но не мога да се съглася 4е акорда е по симпати4ен вътре от пассат б6-все пак въпрос на ли4ен избор :D говоря за един и същ интериор вътре спортен кожен салон в комбинация с алуминии.

Потребителски аватар
to4ko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот to4ko » Вто 26 май 2009 21:13

Принципно и на мен акорда ми харесва повече обаче ако сега пасата и акорда са на една цена то точно след 1-1,5 години пасата ще държи доста по-висока цена от акорда.Все пак кола не се купува за цял живот а за 1-2 години така,че нека се отчете и този фактор

Върни се в “Passat”