Теч от климатроника

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
martimitev
Автомобил:
Двигател:

Теч от климатроника

Мнениеот martimitev » Съб 06 юни 2009 22:44

Колеги,въпроса ми може да ви се стори глупав,ама когато ми работи климатроника под колата има голям теч.Знам че е нормално да капе може би,ама то направо тече и то много.Карам и други автомобили със климатроник и капка не прокапва а при моя пасатор е чудо от доло.Това нормално ли е,че като го видях първия път много се шашнах.Сигурен съм че е от климатроника вече и ми е по спокойно но този конденз не трябва ли да е малък или водата да влиза в някое резервоарче.
:)

bachest
Автомобил:
Двигател:

Re: Теч от климатроника

Мнениеот bachest » Съб 06 юни 2009 23:17

Колега, специално при пасата го има въпросното резервоарче. От него излизат две мъркучета. Едното отива директно в купето. Другото е увито няколко пъти през изходящите колектори и пак влиза в купето. Така кеф ти студена водица, кеф ти топла водица. :Mr Green Fun

Потребителски аватар
martimitev
Автомобил:
Двигател:

Re: Теч от климатроника

Мнениеот martimitev » Съб 06 юни 2009 23:31

Колега,разбирам ти иронията.Не всички сме механици,за това е и този сайт.Аз си мисля че би трябвало да има някакво казанче.Ако няма просто можеш да кажеш че няма или какво трябва да няправя ако такъв теч не е нормален.

Върни се в “Passat”