Колеги моля някои да спродели опит от смяна на лост за мигачите/фаровете на B5.
Използвах търсачката но не намерих нищо, продължавам да търся......
Вчера както си карах, подавах мигач, и лоста ми остана в ръката. Установих че по принцип този лост и оня на чистачките могат да се изваждат. Забеляздах че проблема е в леглото на лоста за мигачите, което е спукано - представлява един кух правоъгълник. Мисля да пробвам да го залепя, защото първо незнам колко ще ми струва нов механизъм и второ "майсторите" които ще го монтират със сигурност ще прецакат нещо друго - AirBag, Регулирането на чистачките, клаксона......
Въпросите:
1. Сваляне на защитния кожух на волана
2. Колко струва нов механизъм за мигачи/светлини и продава ли се отделно от този за чистачките.
3. Най-важното - рисковете от монтаж/демонтаж на механизмите
П.С. Ако има и снимки или линкове - Супер

Лост за мигачите на B5
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Re: Лост за мигачите на B5
Колега това са снимките които ти обещах
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
За Airbag-а - откачаш акумулатора и след поне 2-3 мин откачаш букса на еърбег. Това си е правило! После го закачаш преди да пуснеш тока! (за съжаление това елиминира донякъде възможността за проба на превключвателите, но...) Ако го откачиш на закачен акумулатор и светне не е непоправимо, но отиваш на диагностика за триене на грешката. Само не го закачай обратно на закачен акумулатор!
Пък иначе - пластмасите се свалят с една + отвертка (сравнително тънка), като погледнеш отдолу ще видиш двете дупки за видиите откъм волана. Капака на волана го забравих как се сваля, май не беше с болтове отстрани...
Пък иначе - пластмасите се свалят с една + отвертка (сравнително тънка), като погледнеш отдолу ще видиш двете дупки за видиите откъм волана. Капака на волана го забравих как се сваля, май не беше с болтове отстрани...
- ArturDent
- Автомобил:
- Двигател:
Направих смяна, всичко е ОК. Темата е за затваряне. Иначе се сваля всичко....