Относно скорости на Пасат Б3.

Техническа и сервизна информация за Passat
Axmak
Автомобил:
Двигател:

Относно скорости на Пасат Б3.

Мнениеот Axmak » Чет 30 апр 2009 22:22

Здравейте. Става въпрос за Б3 Пасат 90 Година 1.6 бензин, днес скоростния лост ми заби на първа и няма мърдане, след 1 час разправий успях да я закарам във един сервиз близо до нас, и човека ми каза , че съм скъсал жилото на скоростите..Дотук що годе добре, питам за частите , оказва се че това жило върви комплект със още едно. Отидох в Unitrade във Дружба и там ми казаха безумната цена от 430лв за тези двете жила. Въпросът ми е мога ли да си намеря жилата от някой друг магазин или дали знаете по моргите дали ги пазят жилата или направо със флекса режат за скоростна кутия.Моля за съвет , смятам че цената е много надута.
Надявам се темата ми да е в правилния раздел, ако не , моля преместете я.

Потребителски аватар
sigman
Автомобил: BMW
Двигател:

Re: Относно скорости на Пасат Б3.

Мнениеот sigman » Чет 30 апр 2009 22:37

Axmak написа:Здравейте. Става въпрос за Б3 Пасат 90 Година 1.6 бензин, днес скоростния лост ми заби на първа и няма мърдане, след 1 час разправий успях да я закарам във един сервиз близо до нас, и човека ми каза , че съм скъсал жилото на скоростите..Дотук що годе добре, питам за частите , оказва се че това жило върви комплект със още едно. Отидох в Unitrade във Дружба и там ми казаха безумната цена от 430лв за тези двете жила. Въпросът ми е мога ли да си намеря жилата от някой друг магазин или дали знаете по моргите дали ги пазят жилата или направо със флекса режат за скоростна кутия.Моля за съвет , смятам че цената е много надута.
Надявам се темата ми да е в правилния раздел, ако не , моля преместете я.

...ЮНИТРЕЙД са се опитали да те заколят.. death цената на двете жила е около 160 лв death
...иначе ЕТ"БОЯН ПРЪНДАЧКИ" Е истината..магазина е на ХЛАДИЛНИКА срещу бившия завод "ВИТОША"...ТАМ всичко е с истинско качество...за съжаление в момента им нямам под ръка телефона...
...Успех.. :да:

Потребителски аватар
mishogti
Автомобил: VW GOLF VR6
Двигател: AAA

Мнениеот mishogti » Пон 10 авг 2009 19:33

0898456900 от там мога да ги поръчам и да ти ги монтирам намирам се в Горубляне това е автосервиз :beer

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 10 авг 2009 23:24

mishogti написа:0898456900 от там мога да ги поръчам и да ти ги монтирам намирам се в Горубляне това е автосервиз :beer

Темата е от м. април, иначе :да:

Върни се в “Passat”