Здравейте. Става въпрос за Б3 Пасат 90 Година 1.6 бензин, днес скоростния лост ми заби на първа и няма мърдане, след 1 час разправий успях да я закарам във един сервиз близо до нас, и човека ми каза , че съм скъсал жилото на скоростите..Дотук що годе добре, питам за частите , оказва се че това жило върви комплект със още едно. Отидох в Unitrade във Дружба и там ми казаха безумната цена от 430лв за тези двете жила. Въпросът ми е мога ли да си намеря жилата от някой друг магазин или дали знаете по моргите дали ги пазят жилата или направо със флекса режат за скоростна кутия.Моля за съвет , смятам че цената е много надута.
Надявам се темата ми да е в правилния раздел, ако не , моля преместете я.

Относно скорости на Пасат Б3.
- sigman
- Автомобил: BMW
- Двигател:
Re: Относно скорости на Пасат Б3.
Axmak написа:Здравейте. Става въпрос за Б3 Пасат 90 Година 1.6 бензин, днес скоростния лост ми заби на първа и няма мърдане, след 1 час разправий успях да я закарам във един сервиз близо до нас, и човека ми каза , че съм скъсал жилото на скоростите..Дотук що годе добре, питам за частите , оказва се че това жило върви комплект със още едно. Отидох в Unitrade във Дружба и там ми казаха безумната цена от 430лв за тези двете жила. Въпросът ми е мога ли да си намеря жилата от някой друг магазин или дали знаете по моргите дали ги пазят жилата или направо със флекса режат за скоростна кутия.Моля за съвет , смятам че цената е много надута.
Надявам се темата ми да е в правилния раздел, ако не , моля преместете я.
...ЮНИТРЕЙД са се опитали да те заколят..

...иначе ЕТ"БОЯН ПРЪНДАЧКИ" Е истината..магазина е на ХЛАДИЛНИКА срещу бившия завод "ВИТОША"...ТАМ всичко е с истинско качество...за съжаление в момента им нямам под ръка телефона...
...Успех..

- mishogti
- Автомобил: VW GOLF VR6
- Двигател: AAA
0898456900 от там мога да ги поръчам и да ти ги монтирам намирам се в Горубляне това е автосервиз 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
mishogti написа:0898456900 от там мога да ги поръчам и да ти ги монтирам намирам се в Горубляне това е автосервиз
Темата е от м. април, иначе