w passat,ужасни проблеми с чистачките

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
sigman
Автомобил: BMW
Двигател:

Re: w passat,ужасни проблеми с чистачките

Мнениеот sigman » Пет 11 сеп 2009 18:42

sandanski написа:Карал съм фиат,форд,лада и опел за който съжалявам че продадох-исузо,

:012: :screwy :dummy:

Потребителски аватар
stereofonix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stereofonix » Пет 11 сеп 2009 18:52

До автора: пич след като не харесваш пасата .. ми то има лесно бе човек :) слагаш една табела примерно " продавам тъпия си пасат, защото искам да си взема ражда с мотор на исузо". Да не говориме че за моторите исузо съм чувал не хубави думи за "главите" им, но какво е примерно една "глава" спрямо един безбожно скъп предпазител? Такива мрънкалници като теб трябва въобще да не им се обръща внимание.

angel1223
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот angel1223 » Пет 11 сеп 2009 19:18

Към автора на темата колега от твоите пежа фордове фиати коя шщеше да издър Friday spam Friday spam Friday spam Friday spam жи на нашите хубави пътища особенно в източна България ;към модераторите катанец

sandanski
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот sandanski » Пет 11 сеп 2009 22:01

Момчета, мислех че има и нормални хора който карат w но оставам с впечатлението че всеки селянин мечтата му е да си купи ГОЛФЧЕ и да ви е фен на каруците.
За мой касмет днес смених каруцата за мерцедес 220 cdi. Желая Ви приятна венчавка с тъпите W

Потребителски аватар
addrak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот addrak » Пет 11 сеп 2009 22:16

Честито за мерцедеса и чукаи на дърво да не даде фира защото там ремонтите са трицифрени

Потребителски аватар
milmar
Автомобил: Passat B4 and B6 Variant
Двигател: 1Z and CBDC

Мнениеот milmar » Съб 12 сеп 2009 8:14

А аз си мисля , че един тийнейджър се лигави :x със нас и ни губи времето :beat_butt2 .

Потребителски аватар
К.Одаджийски
VW експерт
VW експерт
Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
Двигател: B207L

Мнениеот К.Одаджийски » Съб 12 сеп 2009 8:23

sandanski написа:Момчета, мислех че има и нормални хора който карат w но оставам с впечатлението че всеки селянин мечтата му е да си купи ГОЛФЧЕ и да ви е фен на каруците.
За мой касмет днес смених каруцата за мерцедес 220 cdi. Желая Ви приятна венчавка с тъпите W

ФВ не е само ГОЛФЧЕ, но на тебе едва ли трябва да ти го обяснявам, а всички си направиха изводите за теб след като с лека ръка слагаш класификации на всички хора притежатели на автомобили от производителя с най - много продадени коли в света.
Честито за мерца и весело пребиваване http://www.mercedes-club-bg.com/forums/ дано и там не те отсвират набръже, както предполагам ще се случи тук с темата и профила ти!

mili 75
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mili 75 » Съб 12 сеп 2009 8:29

Колеги не му се впрягайте на този,само му правите кефа,поведението му явно е абсурдно,замислете се само,да влезеш във форума на vw и да оплюваш марката,като има хиляди други места където можеш да го сториш на спокойствие.Явно е,че целта му е да се заяжда.Аз му пожелавам като се е качил на тоя Мерцедес да вземе най-накрая да се облекчи,защото отдавна явно не го е правил.

Потребителски аватар
kristianatanasov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kristianatanasov » Съб 12 сеп 2009 9:09

Честито на колегата за мерджана......ама сега вече ремонти за 40лева само ще ги сънува :):):)

Върни се в “Passat”