капачка за фар за б4

Техническа и сервизна информация за Passat
rachev
Автомобил:
Двигател:

капачка за фар за б4

Мнениеот rachev » Нед 13 сеп 2009 20:48

Привет на колегите трябва ми капачката която затваря фара отзат крушката за късите светлини лявата ако е от значение.Тук в региона се оказа невъзможно намирането на такова нещо нито по "морги" нито в магазин.Даите някаква идея че иде зима.

Потребителски аватар
zdrash
Автомобил: Touareg 7P
Двигател: CVWA

Re: капачка за фар за б4

Мнениеот zdrash » Пон 14 сеп 2009 11:17

от Сакар ауто с поръчка
мисля 20-тина лева ми взеха

Потребителски аватар
Krasi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Krasi » Пон 14 сеп 2009 14:03

Преди 2г. когато купих моя Б4 ядох същата хурка и на двата фара на късите светлини. Къде ли не търсих и какво ли не мислих, и накрая само при официалния представител в Плевен, оригинална капачка на Хела по 23-24 лв едната беше. Сърцето ме заболя но ги купих, нямаше как.

Потребителски аватар
Dpop
Автомобил: VW
Двигател:

Мнениеот Dpop » Пон 14 сеп 2009 21:02

Мога да ти подаря една колега, стига да е не последвала пътя на боклука. Беше със счупено палче, точно което я защипва, но с малко майсторлък може да се пригоди. Вероятно другата седмица ще минавам през В. Търново(съдейки от посочения град под аватара ти). Ако би ти вършила работа пиши ми бележка на лични съобщения, за да я потърся и да се уговорим.

rachev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rachev » Пон 14 сеп 2009 22:43

Мога да ти подаря една колега, стига да е не последвала пътя на боклука. Беше със счупено палче, точно което я защипва, но с малко майсторлък може да се пригоди. Вероятно другата седмица ще минавам през В. Търново(съдейки от посочения град под аватара ти). Ако би ти вършила работа пиши ми бележка на лични съобщения, за да я потърся и да се уговорим[*]. Ако я имаш изпрати ми тел. номер на лични аз ще ти се обадя. Че аз нещо не се справих с личните съобщения.

Потребителски аватар
napster
Автомобил: BMW E30
Двигател: 1.6 LPG

Мнениеот napster » Пон 14 сеп 2009 23:04

имам една ама незнам за късите ли беше или за дългите утре ако не забравя ще видя. Пиши ми едно ЛС да ми напомниш

Върни се в “Passat”