разход на пасат
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
разход на пасат
искам да питам дали в града разход 10 е нормален като не ръчкам колата за бензин говорим ! и още един въпрос не ми отчита бензина на таблото проблема в сондата ли да го търся ? мерси предварително ! мотора на пасат 1.8 ми 89 година 90 коня
Re: разход на пасат
искам да питам дали в града разход 10 е нормален като не ръчкам колата за бензин говорим
От това което съм чел тук из форума 10 градско е нормално, на мен лично ми се струва малко в повече (моя '91г. пак 1.8ми харчи

Обаче много зависи по кое време на деня и къде е това "градско"! В София в задръстванията може и до 11-12 да стигне, а в Бургас може и по-малко от 10 да докараш

и още един въпрос не ми отчита бензина на таблото проблема в сондата ли да го търся
До колкото знам това си им е хроничен проблем на пасатите. При мен също го имаше и човека който ми го оправи каза: "Стабилизатор на напрежение!" Каквото и да значи това. Мисълта ми е че не е задължително сондата да гледаш веднага!
Дано да съм помогнал малко

- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
колега моя б4 1.8 под 12/100 бензин нее падал така че твоя разход сие перфектен в града 

- player123
- Автомобил:
- Двигател:
колеги благодаря за инфото
а това с този проблем за отчитането на бензина къде мога да отида да го погледнат ?

- aliays
- Автомобил:
- Двигател:
search.php?keywords=%D1%82%D0%B0%D0%B1%D0%BB%D0%BE+%D1%81%D0%BF%D0%BE%D0%B9%D0%BA%D0%B8&terms=all&author=&fid[]=6&sc=1&sf=all&sk=t&sd=d&sr=topics&st=0&ch=300&t=0&submit=%D0%A2%D1%8A%D1%80%D1%81%D0%B5%D0%BD%D0%B5
Тук има доста по темата с показанията!
Тук има доста по темата с показанията!
- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
моя пасатор също харчи 10 градско ама на газ и то с хубав старт до 3-та 

- DJ_TOLYO
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: 2E 1991
По книжка го дават 11.6 градско ако не ме лъже паметта. Така че твоя разход си е доста добър. Ако искаш ще проверя за по-точно.
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
колега и аз имах проблем като твоя само че на дизел и проблема се оказа от тук
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
аз незнам какво да питам в сервиза като отида и къде точно да отида ..
- passat_rs
- Автомобил: BMW E91
- Двигател: M57 T2
не ти трябва сервиз отвори таблото сам няма къде да згрешиш има доста теми как се сваля табло и за проблема ти
има и колеги от софия които биха ти помогнали

Може ако скоро си имал интервенция на бензиновата помпа да е съсано кабелчето което свързва със сондата. Запоява се и си готов.
Е, трябва да се свали помпата обаче.
Е, трябва да се свали помпата обаче.
- player123
- Автомобил:
- Двигател:
е да колеги ама може да не е от таблото 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Предполагам по първия въпрос за разхода няма какво повече да се каже, съвсем е нормален
.
За това, че не отчита прибора за нивото на горивото е най-добре да се погледне/замери с уред от някой от форумните майстори колега щом не се престрашаваш да го направиш сам, няма да сбъркаш.
viewforum.php?f=13 - има към кого да се обърнеш
Има възможност и да е прекъснат някой от кабелите влизащи в резервоара през куплунга на пластмасовият капак. Двата от които са за бензиновата помпа, а другите съответно за нивомера.

За това, че не отчита прибора за нивото на горивото е най-добре да се погледне/замери с уред от някой от форумните майстори колега щом не се престрашаваш да го направиш сам, няма да сбъркаш.

Има възможност и да е прекъснат някой от кабелите влизащи в резервоара през куплунга на пластмасовият капак. Двата от които са за бензиновата помпа, а другите съответно за нивомера.