не работи на бензин
- petkovski 2
- Автомобил:
- Двигател:
не работи на бензин
проблема ми е следния пълни цилиндрите с бензин и няма палене мотора 1-8 107коня до последно я карах на бензин и газ но спря да равоти на бензин изведнъж бензиновата помпа работи некъв измислен майстор я гледа то не беше клапан за газта то не беше датчик най накрая се изнеми че са дюзи но много се съмнявам изглежда ми моше а аз не разбирам нищо за това даите съвет ако сте имали същия проблем
- jonn_krissy
- Автомобил:
- Двигател:
Re: не работи на бензин
ако си карал дълго време на газ има вероятност маистора да се окаже прав.Защото при по-продължително каране на газ наистина дюзите се запучшват.Поне при мен така се получи
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
По-скоро проблема не е в запушени дюзи, а в "пикаещи"
- petkovski 2
- Автомобил:
- Двигател:
кво да ви кажа всяка сутрин паля на бенз и поне през 7-8 дни карам по 20тина км на бенз интересното е че когато ми се случи проблема паля си на бенз и прехварлям на газ но след 2км ми свърша газта обратно на бенз и до там до момента нито ми бе прекъсвала нито нищо просто перфектно работеше до последно
Имам подобен проблем от няколко дни не работи на бензин въобще, беше ми изгорял бушон 28 (15А) мисля че е за горивната помпа, смених го и се оправи, но след няколко дни пак спря този път бушона не беше изгорял, но личеше че е нагрявал. Утре ще я водя на майстор и ако се открие откъде идва проблема ще споделя, а ако някой е имал подобен проблем нека помага...
- petkovski 2
- Автомобил:
- Двигател:
а мотора същият ли е като моя за да погледна и аз дали е възможно да е бушон