Въпрос за хората с АФТ двигатели
- Johnny_Brawo
- Автомобил: VW Passat
- Двигател: BWA
Въпрос за хората с АФТ двигатели
Има датчик на дросела, накрая на въздуховодите, от другата страна на врътката за подаване на газ, ... незнам и аз как да го обясня ,ще го снимам до довечера. Искам да попитам тоя датчик някой сменял ли го в , ремонтирал ли го е ... изобщо какви са манупулациите ,които могат да се направят с нещо?
- yoan4o
- магистрален бандит
- Автомобил: 2018 Arteon R 335 + 2017 e-Up
- Двигател: Много газ и всичко ток
Re: Въпрос за хората с АФТ двигатели
Според описанието, си представям стъпково моторче - черно, плоско, кръгло или се бъркам.
Какъв ти е казуса колега, сподели да видиме!?

Какъв ти е казуса колега, сподели да видиме!?
- Johnny_Brawo
ми не се бъркаш ,ама ... гледай ся : "черно ,плоско,кръгло". Малко ми се разминават понятията ,ама айде аз не разбирам. + това е така навряно ,че незнам как ще се сваля, но това си е мой проблем. "Казуса" ми е следния:
Можем ли да го ремонтираме по някакъв начин? Какъв ,ако Да ? Ако не - какво правим ?
Благодаря
Можем ли да го ремонтираме по някакъв начин? Какъв ,ако Да ? Ако не - какво правим ?
Благодаря

- Johnny_Brawo
Значи да подплътя със снимки. Става Дума за оградената част. С Жълтата стрелка не ми е ясно какво е , а с червената има едно палче ,което се мърда ,когато се пусне педала на газта и оборотите паднат под 900. Хубаво ама не всеки път се мърда и от там дасне.
Другата снимка е как изглежда откъм купето.
Искам да попитам това какво е ? Ремонтира ли се ? Ако да - къде, ако не - да ходя да купувам отнякъде.
Другата снимка е как изглежда откъм купето.
Искам да попитам това какво е ? Ремонтира ли се ? Ако да - къде, ако не - да ходя да купувам отнякъде.
-
- Автомобил:
- Двигател:
viewtopic.php?f=6&t=166924
Не е за AFT мотор, но "черното, плоското, кръглото" е същото като описаното в темата.
Не е за AFT мотор, но "черното, плоското, кръглото" е същото като описаното в темата.
- Johnny_Brawo
Да колега, това явно съм го пропуснал да го прочета. Почивните дни ще пробвам да го изчистя и да проверя елементите кой как е. Благодаря