Здравейте, имам един проблем с пасат Б5 от 98-ма.
Вчера като вдигнах прозореца си, на шофьорската врата, стъклото нещо изскърца, и спря да се вдига нагоре.
Ходих при два майстора, и те все едно и също ми казваха: "250 лв. за цялата машинка."
Явно пластмасовата джаджа се е счупила, която "съвсем случайно" не се продава отделно, а само комплект.
Та, мисълта ми е , има ли някакъв начин, това да може да се оправи без да се сменя цялата машинка???
Благодаря предварително.
преден ляв прозорец за пасат Б5 - Решено
преден ляв прозорец за пасат Б5 - Решено
Последна промяна от sdn на Чет 03 сеп 2009 7:49, променено общо 1 път.
- Peteff
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: преден ляв прозорец за пасат Б5
някъде из ебай се продаваха само самите повдигачи , те са пластмасови и се чупят . доколкото помня има и метални които нямат чупене . имаше и цяла тема по въпроса тук във форума .потърси там (в ебай), мисля няма смисъл да даваш толкова пари за цялата машинка при положение че ти е счупен само повдигача . можеш и да го свалиш и да опиташ да си направиш някакъв подобен повдигач сам или пък на някой стругар примерно . успех
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
Колега във Варна има само пластмасите по 25 лв, бройката. От други колеги разбирам че в другите градове са и по-еввтини. Ако не успееш да си намериш пиши едно лично и ще ги купя и ще ти ги пратя.
-
- Автомобил:
- Двигател:
bobich написа:Колега във Варна има само пластмасите по 25 лв, бройката. От други колеги разбирам че в другите градове са и по-еввтини. Ако не успееш да си намериш пиши едно лично и ще ги купя и ще ти ги пратя.
Корекция, колега! 16 лв. Имат и такъми за машинката. Проверено преди месец. Фирма за автостъкла "Аутоелит" или нещо такова. Ако те интересува, ще уточня.
здравейте отново.
Намерих един магазин долу на сточна, в който се продават тези пластмасови водачи.
Взех си два за 25 лв.Та само остава да се разглоби вратата и да се поставят новите.
Благодаря много за мненията колеги.
Намерих един магазин долу на сточна, в който се продават тези пластмасови водачи.
Взех си два за 25 лв.Та само остава да се разглоби вратата и да се поставят новите.
Благодаря много за мненията колеги.
- bobich
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBAB
bayspiro написа:bobich написа:Колега във Варна има само пластмасите по 25 лв, бройката. От други колеги разбирам че в другите градове са и по-еввтини. Ако не успееш да си намериш пиши едно лично и ще ги купя и ще ти ги пратя.
Корекция, колега! 16 лв. Имат и такъми за машинката. Проверено преди месец. Фирма за автостъкла "Аутоелит" или нещо такова. Ако те интересува, ще уточня.
Възможно е !!! Уточни къде е тази фирма...

Здравейте, проблема вече е решен.
Сега стъклото си работи супер
Ако някой се интересува, водачите трябва да са еднакви, а не огледални.
Мерси много за съветите и за мненията.
Сега стъклото си работи супер

Ако някой се интересува, водачите трябва да са еднакви, а не огледални.
Мерси много за съветите и за мненията.

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: преден ляв прозорец за пасат Б5 - РЕШЕНО
Извинявай, колега, за закъснението, ама бях в разход
....
Фирмата е на Винишкия баир преди спирката на "резервоара" в ляво, след склада за алуминиеви профили .Стъкларницата срещу " Кобра", сто метра по - надолу в дясно също е тяхна. Успех!

Фирмата е на Винишкия баир преди спирката на "резервоара" в ляво, след склада за алуминиеви профили .Стъкларницата срещу " Кобра", сто метра по - надолу в дясно също е тяхна. Успех!
Re: преден ляв прозорец за пасат Б5 - Решено
А някой може ли да ми даде точен адрес , че това нищо не ми говори 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: преден ляв прозорец за пасат Б5 - Решено
Колега ,не се "пуаши" , Тръгни по указаните ориентири и ще го намериш лесно. Просто карай по- бавно. УСПЕХ!!