пасат 1.8 20v проблем с паленето
-
- Автомобил:
- Двигател:
пасат 1.8 20v проблем с паленето
здравеите ,имам пасат комби 1.8 20клапана 99г.бензин.следкато ходиж на маистор и ми смени дебитомера изчисти грещките почисти свещите колата започна ту да пали ту да не пали на настроение.оставя я да поседи 1 ,2 часа завъртя клуча пали от 1 оборот.моля някои да ми помогне от10 дена сам в чудо.
Последна промяна от Sunny на Пон 11 яну 2010 22:41, променено общо 1 път.
Причина: Подбирай правилните раздели за темите си и се старай да пишеш по-грамотно!
Причина: Подбирай правилните раздели за темите си и се старай да пишеш по-грамотно!
Re: пасат 1.8 20v проблем с паленето
Температурния датчик дава грешка само когато колата е топла , очита че е студена и я дави и трябва доста да въртиш за да запали(30на лв струва ,ако разбира се е от него);
- The_Machine
- Автомобил:
- Двигател:
Що не се обадиш на майстора да види колата, че може и едно да е оправил - друго да е прецакал...
Да не би да ти е сложил някакъв друг дебитомер, а не този с каталожен номер като за твоя мотор...

Да не би да ти е сложил някакъв друг дебитомер, а не този с каталожен номер като за твоя мотор...
- StefanDragnev
- Автомобил:
- Двигател:
Аз имах същият проблем. Излезе от датчика на коляновия вал.
Двигателят ми е същия ...
Двигателят ми е същия ...
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря много на всички за информацията, ходих на майстор ВАГ на компютъра всичко е наред и за късмет, тъкмо си тръгвах и не иска да запали. Като го почовърка масторът се оказа , че не достига бензин.
Бензиновата помпа работи когато си иска, защото се оказа, че някоя от четките не опира в ротора винаги , трябва да го удариш отдолу на резорвоара, за да тръгне помпата. Сменихме я и всичко сега е ОК.
Успех на всички!
Бензиновата помпа работи когато си иска, защото се оказа, че някоя от четките не опира в ротора винаги , трябва да го удариш отдолу на резорвоара, за да тръгне помпата. Сменихме я и всичко сега е ОК.
Успех на всички!