Central Locking '98
- SHUTS
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Central Locking '98
От ключалката на багажника става. Какво може да му е на този модул?
- Pav3l
- Автомобил: bmw
- Двигател: 1998
- Контакти:
SHUTS написа:От ключалката на багажника става. Какво може да му е на този модул?
Спукани спойки или по-сериозен дефект по електрониката...
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ПЪрво Честита Коледа на всички
.
Вдигам тази тема на колегата, за да не пиша нова. Имам подобен проблем, макар и на Голф 4. Забелязах, че във ВАГ-КОМ ми излиза следната грешка:
00931 - Locking Module for Central Locking: Rear Right (F223)
27-00 - Implausible Signal
Вратите си се заключват и отключват съвсем нормално от дистанционното на алармата или поне аз не съм забелязал да има проблем. Когато обаче пробвах да ги заключа от копчето на шофьорската врата, задна дясна врата се заключва и веднага след това се отключва. Къде да търся проблема и от какво може да се получава така?

Вдигам тази тема на колегата, за да не пиша нова. Имам подобен проблем, макар и на Голф 4. Забелязах, че във ВАГ-КОМ ми излиза следната грешка:
00931 - Locking Module for Central Locking: Rear Right (F223)
27-00 - Implausible Signal
Вратите си се заключват и отключват съвсем нормално от дистанционното на алармата или поне аз не съм забелязал да има проблем. Когато обаче пробвах да ги заключа от копчето на шофьорската врата, задна дясна врата се заключва и веднага след това се отключва. Къде да търся проблема и от какво може да се получава така?
Последна промяна от XmUrF на Пет 25 дек 2009 13:36, променено общо 1 път.
- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD
Ами то си пише, и ти го потвърждаваш - задна дясна врата. Дали е прекъсващ кабел в маншона за вратата, спукана платка на бравата, лоша спойка там или микроключе, едва ли може да ти каже някой по Интернет - както виждаш, и диагностиката с VAG-COM не го казва. Само разглобяване и проверка на място.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Знам, че пише в коя врата е проблема, пък и аз го виждам. Идеята ми беше точно това, ако някой може да помогне къде точно в задната врата да го търся, или въобще дали е в задната врата или някъде по модула. Затова съм дал и симптомите, белким някой по тях може да ме насочи. Ама явно не е толкова лесно наистина. Ще се разглабя задната врата.
Мерси все пак колега.
Мерси все пак колега.
- valerius
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
gr_kanev написа:По тези данни всичко води към проблем с кабелите в маншона врата - купе. Това "от разстояние" - по Интернет. Но инспекцията на място може друго да установи.
те това беше проблема