Предно окачване
Предно окачване
Здравейтел Имам Пасат Б4 и ми казаха че имал мн скъпо окачване. Спонеха ми за 300 лева на носач и че на около 20 000км се разбивали. Вярно ли е това и как вие се оправяте с това, защото сумата е сериозна а не вярвам тези здрави коли толкоз често да се правят. Благодаря ви предварително
- VW_FEN
- Автомобил:
- Двигател:
Значи е Б5, а не Б4.
http://www.visi.com/~bhjelt/history.html
http://www.visi.com/~bhjelt/history.html
- versace
- Автомобил: Ex Touareg present Mercedes ML
- Двигател: 320 CDI 224 Hp
vaskoto1 написа:В4 не но виж В5 вече е така.
мисля че грешиш номерцата малко. иначе-няма отървия-на година имаш средно по 500 кинта за носачи с този автомобил...
сори ама са алуминиеви и сещаш се...
Малко не съм съгласен, защото на моя бивш красавец В5 за една година каране и 20 000 минати километри не съм пипнал нищо по окачването. Новия му собственик веднага щом го взе го вкара на проверка в Булавто и ми каза че ходовата част е перфектна.
Всичко зависи от това къде и как го караш.
А че носачите са "златни" в това спор няма!
- KGL
- Автомобил: Passat B8 Alltr BMT 176kW TDI
- Двигател: CUAA 2016
- Контакти:
Аз като го взех моя красавец също трябваше да сменя някои неща отпред. Значи 2бр. горни прави носачи, 2бр. долни носачи, 2 накрайника и дясно каре ми излязоха 860лв. без работата. Казват че частите които взех са "оригинални" от магазина срещу Радиал на моста Чавдар. Майстора които ги смени каза че колат адо сега не е била пипана отдолу а е на 160 000. Така че като си пази колата човек не ги дава толкова често тези пари. Каквото и да е от стомана дори ще се счупи ако го караш душмански. Пожелавам ти безавариино каране. и това което саказали англичаните "не съм толкова богат, че да копувам евтини работи" е много вярно. 

- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
KGL написа:Казват че частите които взех са "оригинални" от магазина срещу Радиал на моста Чавдар.