Как да разбера дали са ми пълни AirBags???
Как да разбера дали са ми пълни AirBags???
Как да разбера дали са ми пълни AirBag-овете на волана и на джабката? Колко струват нови? Искам да попитам дали когато ми е на свободна Пасат 1999г. 1.9TDI 110 коня и му подавам гас, трябва ли да свисти турбото защото моето не го чувам. Това при положение че съм на място и на свободна?
- Sunny
- Дезертьор
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Nikunata написа:В оторизираните сервизи закачат един лаптоп за твоя компютър на колата и за 30 секунди ти казват дали ти е наред еърбека.
Не е баш така.
Слага се едно съпротивление и KTS-а показва, че всичко е наред, а AIRBAG-a липсва. Освен това така хубаво възстановяват таблото и/или волана, че посмъртно не можеш да разбереш какво се е случвало.
-
- Автомобил:
- Двигател:
.
като стане ниакъв фал и не излезе ще се рабере - батката е прав много че сичко правят майката си елабли мошеници колкото искаш
-
- Фотограф на VWClubFest
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Ами ако са гърмели еърбеците но после са замаскирани от "специалисти" трудно може да се каже има ли ги или не! По-възможния вариант е да да се търсят следи от удара по предницата и ако се намерят такива да си имаш 1 наум! А за турбото би трябвало да го чуваш и на място ,но ако все пак свирне при ускоряване мисля че няма място за безпокойство. Ама въобще не се ли чува тогава....лошо!
Stivi написа:... А за турбото би трябвало да го чуваш и на място ,но ако все пак свирне при ускоряване мисля че няма място за безпокойство. Ама въобще не се ли чува тогава....лошо!
Аз пък дори незнам за какво трябва да се ослушвам. Ще обясните ли по-подробно примерно ако е на място около какви обороти трябва да се чуе и все пак на какво би трябвало да прича звука? И аз съм с Passat 1.9 TDI PD 1999
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
Аз пък дори незнам за какво трябва да се ослушвам. Ще обясните ли по-подробно примерно ако е на място около какви обороти трябва да се чуе и все пак на какво би трябвало да прича звука? И аз съм с Passat 1.9 TDI PD 1999
Ами не мисля че изобщо трябва да се "ослушваш" особено сега като е топличко и си с отворен прозорец би трябвало да го чуваш достатъчно ясно като ускоряваш:)