Странно прекъсване и губене на обороти -> угасване !

Техническа и сервизна информация за Passat
igro67
Автомобил:
Двигател:

Re: Странно прекъсване и губене на обороти -> угасване !

Мнениеот igro67 » Чет 07 яну 2010 13:26

Имах сходен проблем и се оказа скъсан тампон на инжекцията.Проверява се с размърдване на моноблока при работещ двигател.

Потребителски аватар
nitsodar
Автомобил:
Двигател:

Re: Странно прекъсване и губене на обороти -> угасване ! -

Мнениеот nitsodar » Чет 07 яну 2010 13:31

Здравейте,колеги ! Искам да ви кажа,че проблемът ми се оправи! :banana Спасих се-не беше бензинова помпа ,оказа се плочката под карбуратора.Беше се напукала много здраво,оттам се разхерметизирало и затова било това губене на обороти,гаснене и т.н. Сега я пробвах-всичко е ОК -дори оборотите са малко по-ниски,стабилни-СУПЕР! Благодаря на всички за съветите! Приятен ден ... :mrgreen:

crazy_dogg
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот crazy_dogg » Чет 07 яну 2010 23:50

колеги мойта кола е голф 2 гти само на бензин е каран няма газ,един ден отивам да зареждам сложих за 10лв карах 2км взе да ми губи обуроти и след това гасне!пробвах да запаля качи до 3000 обурота и пак загасна!!!смених горивния филтър,пак неможах да запаля!!!сипах му 5л. запали от първия път!! :applause: покарах я 4км.и пак загасна и немога да запаля!!! :cry: :cry: ако някой знае да пище!!!моля ви :bowdown :bowdown :bowdown

mravka s drelka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mravka s drelka » Нед 31 яну 2010 0:02

Колата е 1.8mi, 90 кончета, газ бензин. Като паднаха студовете ми се прииска да я покарам на бензин но уви - симптомите като по горните. На празен ход при натискане на газта не поема и аха да угасне, даже гасне, като преди това оборотите играят няколко сек. На скорост се едно ми се губи един цилиндър. Имал съм такъв случай с опела да прекъсва кабела към свещта отвреме на време и се получава едно придърване много гадно. Същото е сега с пасата само на бензин. Предърва си доста яко, досадно. Няма тяга, няма сила. Доста често си превключвам на бензин да си я карам така. Но сега имам проблем. Ще проверя бензиновият филтър за боклуци, вода. ПО вероятно е да е от вода, по скоро от лед, защото допреди да паднат температурите под 0грС нямаше ядове. Моля за вашите мнения. :да:

Ден по-късно ресетнах компа и сега нямам грижи. Държи малко нестабилни обороти 800 900, но все пак не ми гасне и поема газта без да се лашка.. :applaus:

mravka s drelka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mravka s drelka » Пет 05 фев 2010 12:58

Няколко дена по-късно проблема го има пак + това, че на газ сега държи 2000 оборота, на бензин гасне.

Потребителски аватар
valioboy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот valioboy » Съб 06 фев 2010 1:45

рестартираи си компютъра и ще се оправи,даваш контакт махаш + клемата,махаш контакт и слагаш клема и след това няма да има придърпвания на бензин!

mravka s drelka
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mravka s drelka » Съб 06 фев 2010 12:57

Да. Ресетнах компа. Карах около 100 км на бензин. След това покарах на газ десетина км и сега на бензин пак гасне. Газаджията ми каза че др седмица ще му слага емулатор ли ко беше да не трупа грешки от карането на газ.

Върни се в “Passat”