Таблица с екстрите ?
- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
Таблица с екстрите ?
Здравейте, в сервизната книжка на пасата има залепен един лист с таблица, на която са написани VIN номер, година, номер на двигател, модел... Отдолу има един списък със съкращения от по 3 знака /най-често буква-цифра-буква/, които според мен би трябвало да обозначават екстрите. Правли съм и ако да- как да разгадая кое съкращение какво означава ? Търсих VIN декодер, но попаднах само на разни съкратени като този http://www.vwclub.bg/vin.php които не дават почти никаква информация. Някой може ли да ми помогне да разгадая съкащенията или да ми даде работещ линк към свестен декодер ?
- К.Одаджийски
- VW експерт
- Автомобил: Saab 9-3 SS ARC
- Двигател: B207L
Re: Таблица с екстрите ?
Линка работи
А аз малко офф-топик - ако я нямам тази лепенка с инфото за PR-опциите и цвета на купето, къде да ги търся? 

Recar0 написа:Линка работиА аз малко офф-топик - ако я нямам тази лепенка с инфото за PR-опциите и цвета на купето, къде да ги търся?
Мисля че някаде в багажника около резервната гума...там някаде беше..

- vladko33
- Автомобил:
- Двигател:
dr.76 написа:Recar0 написа:Линка работиА аз малко офф-топик - ако я нямам тази лепенка с инфото за PR-опциите и цвета на купето, къде да ги търся?
Мисля че някаде в багажника около резервната гума...там някаде беше..
БИНГО ! И аз я забелязах там, отляво на резервната гума, в предната част на отсега. Обаче там не са изписани въпросните опции, тъй като поне при мен са 144 абревиатури от по 3 символа, което си е четвърт страница текст. 15 минути съм ги нанасял в електронен вид, но пък после попрочетох това-онова. Иначе не знам как са ги извадили тия неща- явно от базата данни в Юнитрейд.
Първоначалният ми замисъл беше да разбера дали имам подгрев на чистачките, но мисля че "without heated washer nozzles" означава, че няма

Благодарности на колегата за линка !!!