проблем с тампони на амортисЬори на пасат б4
проблем с тампони на амортисЬори на пасат б4
Пичове, предварително се извинявам, ако някъде има такава тема, понеже не забелязах, та искам да попитам - преди 2 месеца смених тампоните на амортисьорите предните и отидох на сервиз само да ми ги затегнат, понеже нямам гайковерт. Та стана работата и си кара. Със старите имаше гадното хлопане, ама и с новите същия х.й. Отидох до сервиза, там ми казаха че са фалшиви и трябва пак да ги сменя. Ако имате някакви идеи, пишете или поне ми кажете във Варна някъде някой магазин за оригинални части, за да си взема нови тампони да не се прецакам пак. Амортисьорите са Монро Рефлекс. Благодаря предварително. 

Последна промяна от gr_kanev на Пон 22 фев 2010 17:06, променено общо 1 път.
Причина: Какво имате против главните букви, препинателните знаци и българският правопис ?
Причина: Какво имате против главните букви, препинателните знаци и българският правопис ?
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем с тампони на амортисйори на пасат б4
А случайно варианта да не тропа от там ? От външни накрайници също тропа например, както и от доста други неща може да е...
- I4o_naskov
- Автомобил:
- Двигател:
Колега ако е от тампоните там си е на късмет дали ще уцелиш добра партида,иначе е добре да провериш и останалите части по окачването за луфтове и аз го имах този проблем с тампоните и сега няма луфт при тях не хлопа но заедно с тях ми смениха шарнири и накраиници така че варианти много 

- Dpop
- Автомобил: VW
- Двигател:
Преди време си бях взел тампони на BOGE (които ми изкараха невероятните 4 години) от "Янкар" във Варна, магазина е много близо до "Експрес банк" - кръглата банка. Телефона е 655540.
По принцип не знам да има дозатягане на тампоните на макферсъните, те или са затегнати или някой не си е свършил работата.
По принцип не знам да има дозатягане на тампоните на макферсъните, те или са затегнати или някой не си е свършил работата.
-
- Автомобил:
- Двигател:
преди 2 години смених моите но лагерчето беше отделно от тампона така било при оригиналните казаха специалисти и струваха 180 190лв 2бр за сега нямам ядове
Re: проблем с тампони на амортисЬори на пасат б4
По принцип,прегледах от доло нямаще така тампони за смяна ,смених само втулка на носач и ми се стори на щангата зад носачите незнам как точно и викат успокоителна или нещо,има6е едни тампончета леко халтаеха но не е от там .ходих на сервис и ми казаха тампоните на амортисйорите.Викам ас ги смених преди два дена,отваряха гледаха там затегнаха колкото луфт имаше хлопане и ми викатфалшиви.Хвурлих 50 лв близо за двата забравих марката мисляче беха френски некви ама пълен да не казвам какво.впрочем колегата по голе писа че имало до кръглата банка някакъв магазин,а дали може да ми кайеш и цената пичага.балгодаря предварително навсички който писаха по темата .