Здравейте ,имам пасат В3 93г. 1.8 ми Арива с ел.стъкла..При покупката на пасатчо му бяхя свили вакум компресора

за централното в багажника но не бе проблем.Установих че при заключване на вратите прозорците сами се вдигат и пак беше нещо.В сряда сложихме със Сашко -кабела/страшен е / релета стана перфектно и прогледнах

.Днес на тръгване от службата и при спиране забелязах че при спиране на автомобила и гасене десния прозорец започна сам да се сваля.Натиснах бутона в посоката за вдигане и той се вдигна но при изваждането на ключа пак се свали .отворих шофьорската врата пак натиснах но се вдигна и пак нагоре надолу а с този сняг -дъжд Ужас.Чух чукане от зад вдигнах задната седалка и извадих двете букси на модула и успях някъкси да спра за момента в затворено положение.Направи ми впечатление че модула /релето /пак там припукваше -чукаше като вкарах отново мисля че кафявата бекса /най отгоре/.
Моля помогнете ако някой знае за какво се касае че утре ме чакат 400км. а да не ми направи някоя мизерия на пътя.