Passat 5.5 - тонколони на задните врати !

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Pettidee
Автомобил:
Двигател:

Re: Passat 5.5 - тонколони на задните врати !

Мнениеот Pettidee » Чет 11 мар 2010 21:27

Staikov написа:В почти всички кар аудио магазини продават фланци-между 10 и 15лв.са.На моя фабричните говорители бха 13см,но след като издадоха багажа сложих 17см(пак двукомпонентни)със съответния фланец и се получи перфектно.Аз сложих Herz говорители,в Авител ми ги монтираха.Доволен съм.А фланци има и в новия аудио център на Бошман в Младост 4.

Да но дали имам прекарани кабели на вратите, аз хубаво ще си купя колони ама как ще си ги монтирам ако няма инсталация, за това питам за ФВ напрао да отида там и да ми направят всичко.

Staikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Staikov » Пет 12 мар 2010 17:02

Aми колега,докато не свалиш кората да провериш не знам как да разбереш дали имаш кабели.Кой знае как е излзъл от завода твоя ФВ и кой какво е пипал по него после?Най-добре иди в някой кар аудио монтажен център,обясни им проблема си и за 2-3 часа е решен!Аз никога няма да ида при официалния вносител да ми пипат каквото и да е по колата-причини колкото щеш във форума!А и сигурно ще ти вземат 2-3 пъти повече пари за съмнителен резултат.

Потребителски аватар
Pettidee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Pettidee » Пет 12 мар 2010 20:01

Staikov написа:Aми колега,докато не свалиш кората да провериш не знам как да разбереш дали имаш кабели.Кой знае как е излзъл от завода твоя ФВ и кой какво е пипал по него после?Най-добре иди в някой кар аудио монтажен център,обясни им проблема си и за 2-3 часа е решен!Аз никога няма да ида при официалния вносител да ми пипат каквото и да е по колата-причини колкото щеш във форума!А и сигурно ще ти вземат 2-3 пъти повече пари за съмнителен резултат.

Благодаря колега, проверих нямам никаква инсталация на задните врати и ще се ходи в сервиз, ако може някой да ми препоръча такъв сервиз ще съм много благодарен.

Потребителски аватар
ipget
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ipget » Пет 12 мар 2010 23:28

Аудио Сервиза зад Автомивка РИЦ срещу OMV в Х.Димитър.
Там ще ти сложат каквото искаш.

Върни се в “Passat”