Проблем с твърд педал на спирачки Б3 ABS
Re: Проблем с твърд педал на спирачки Б3 ABS
Здравеите от Варна имам следният проблем с АбС спря да ми рита и когато натисна по сзо спирачките колелата се суркат като на жигули.Отидох на елкон излеземи ниско напрежение RL WEL НЕЗНАЯ КАКВО ОЗНАчАВА НО КОГАТО мИ ИСТрИХА ГрЕШКИТЕ АбС мИ ПрОрАбОТИ И ТАКА ДВА ДНИ И СЕГА ПАК СУрКА КОлЕлАТА мОлЯ ЗА ПОмОЩ
блАГОДАрЯ ПрЕДВАрИТЕлНО.пасат Б4 2000 СМ3 115КС 1995

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте. Да ви питам.Имам голф4 дизел 110 коня.имам проблем с спирачките.Като е на скорост и натиснеш няма проблем спира супер, но като изкючиш от скорост , натискаш 1,2,3 и после педала става корав все едно че си огасил колата, абе спира мама трудно.Дайте съвет помогнете, кайете какъв е проблема
- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
samokovecaa
Здравейте. Да ви питам.Имам голф4 дизел 110 коня.имам проблем с спирачките.Като е на скорост и натиснеш няма проблем спира супер, но като изкючиш от скорост , натискаш 1,2,3 и после педала става корав все едно че си огасил колата, абе спира мама трудно.Дайте съвет помогнете, кайете какъв е проблема
Имам същия проблем колега ,при облужването на Пасата Б4-ТД, питах монтьорите които ми сменяха маслата и ремъците.Казаха ми че е нормално това втърдяване на педала,прави го и на скорост (не разбрах дали е от наличието на АБС

- ZEDYCUS
- Автомобил: VW Sharan 1_9 TDI
- Двигател: AUY 2001
- Контакти:
При мен проблема се оказа, кьопав монтьор,А втвърдяването на педала не е нормално.Спукан ми беше вакумния маркуч на сервото, но бе спукан отзад на щуцера където го "видях" с опипване.Извадих щуцера от сервото и с топъл въздух нагрях маркуча за да го вдена обратно ,след като отрязах пукнатото.Не се ли нагрее няма вкарване,много е твърд маркуча.Сега вече педалът на спирачките ,колкото пъти и да го помпа си остава мек.