Проблем с фар на Пасат В5
Проблем с фар на Пасат В5
Почти всяка нощ сам се включва десния фар, някой ако има идея за какво става въпрос да пише.
- ChimeyJimmey
- Автомобил: торанага
- Двигател: AXQ
Re: Проблем с фар на Пасат В5
А десният стоп, свети ли и той с фара?
- Siv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Мисля, че въпроса опира до дефект в ел. схемата на фаровете, който се появява в хода на амортизация на автомобила. Аз имам сходен проблем на левия фар и силно се съмнявам да е породен поради други причини. При мен крушката на габарита гори нон-стоп, както и факта, че лявата крушка на късите издържа 30% от дясната такава. Отделно когато е студено светлината от късите светлини на левия трепти и ми изгори един баласт за 2 месеца.
Казвай ако се справиш с този проблем защото на мен това хич не ми е приоритет, в момента сменям окачване, а после ме очаква прочистване на турбо, техническо на скорости и ангренажи.
Казвай ако се справиш с този проблем защото на мен това хич не ми е приоритет, в момента сменям окачване, а после ме очаква прочистване на турбо, техническо на скорости и ангренажи.
Не съм се сетил да погледна стопа, но другия път ще го направя, то за късмет от 10ина дни фара не се включва сам.Когато купих колата май месец 3-4 пъти се включваше само стопа , но после спря.
- Данко
- R.I.P Madcap
- Автомобил: VW PASSAT B5
- Двигател: AJM 1999
- Контакти:
а случайно да забравяте мигачите,щото на тех са паркинг светлините катко следва оставяте колата на ляв мигач и вадите ключа от контак и така автоматично минавате на ляв габарит и обратното на десен
не си забравям мигача , а и дори да го забравя като извадя ключа ми се включва зумъра така , че за съжаление не е това
- gicho76
- Автомобил: VW Golf VI Variant
- Двигател: 1600 tdi CAYC
режете постоянния плюс зад ключа /червен кабел/, изолирайте сериозно кабела вържете тази част от него дето отива към ключа, на жълт/черен където плюс има само при контакт и нищо няма да свети след изваждане на ключа, дори и при забравен мигач. а самия ключи се вади от изключено положение натискате напред /навътре/ и после надясно /все едно ще пускате габарити/ и издърпвате към вас целия ключ 

ChimeyJimmey написа:А десният стоп, свети ли и той с фара?
да днес видях, че и той свети, но не съм си забравял включени мигачи, светлини или каквото и да било друго
- Siv
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
До сега рационално решение не видях.