Здравейте!
Как се окачва предната броня на този модел?
Снощи в тъмнината не видях, че стърчи едно колче. То мина зад бронята и при маневриране я откачи от ляво, почти цялата.
В тъмнината не можах да го разгледам добре, а днес сутринта нямах никакво време.
Имам книга за ремонт, но в нея пише само за 3-ката
Та по конкретно - най-вероятно са някакви щипки, но дали могат да се сменят или ще се налага да се вземат по специфични мерки?
п.п Питам неподготвен, за да мога да взема частите, преди да се прибера днес
Предна броня на Б4
-
- Автомобил: VW Cross Touran
- Двигател: BMY 2009
Re: Предна броня на Б4
Привет колега, бронята не се откача трудно, аз лично два път съм я свалял. В двата подкалника трябва да развиеш винтчетата които се намират откъм бронята, долокто си спомням бяха по 4 винтчета от всяка страна, след това махаш блендите между мигача и халогена и зад тях има от двете страни по 2 болта които се развиват с гидоре с камък №13 и издръпваш бронята и тя излиза без проблем, хубаво е да свалиш и халогена и мигача, но според мене ако не ти се занимава да ги сваляш можеш като издърпаш бронята да ги откачиш от кабелите без да ги сваляш самите тях от бронята. Аз лично ги свалях мигачите и халогените. надявам се да съм обяснил добре как става, защото не ме бива по обясненията, ако има нещо питай.
Re: Предна броня на Б4
Благодаря
Аз вече го разгледах добре
Няма щипки и реално се държи от подкалниците
За съжаление се е откачила от гредата. Ще я сваля след малко и ще я разгледам на спокойствие.
Аз вече го разгледах добре
Няма щипки и реално се държи от подкалниците
За съжаление се е откачила от гредата. Ще я сваля след малко и ще я разгледам на спокойствие.