Карбуратор на 9А двигател възможно ли е
- powera_9
- Автомобил: Passat B3
- Двигател: PB 1990
Карбуратор на 9А двигател възможно ли е
Изпадна ми много евтин 9А двигател обаче е без инжекция.Въпроса ми е следния може ли да се сложи карбуратор и какъв ще е разхода.Идеята е да се получи кола за работа която да работи на газ.
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Карбуратор на 9А двигател възможно ли е
Всичко е възможно!
Но просто си нямаш на идея с какво се захващаш!!!

Но просто си нямаш на идея с какво се захващаш!!!

- olele39
- Автомобил: Sharan
- Двигател: AUY 4motion
И моят съвет е: не се занимавай с глупости!
Колко евтин е тоя 9А и защо? А ск. кутия? И цялото упражнение за да направиш работна кола - кои знае кога ще си избие парите...
Колко евтин е тоя 9А и защо? А ск. кутия? И цялото упражнение за да направиш работна кола - кои знае кога ще си избие парите...
-
- Автомобил:
- Двигател:
всичко е възможно,но какъв филм ще гледаш докато го направиш,погледни в тунинг секцията,там ще видиш такива работи на КР,с 2 карбуратура-питай ,разпитай и ще разбереш дали си заслужава.
- suba
- Автомобил: AUDI А6
- Двигател: APS
Тоя карбуратор колега ще дава такъв разход ,че ще ти се завие свят.От опит ти казвам ,че карбуратор на 2.0 16V прави фуния в резервоара.Да не говорим,че центровката му ще ти отнеме месеци.А защо ти е карбуратор за газ?На газта и трябва плочка и една дроселова клапа.Това дюзи,темп датчици,дебитомери,ламбди въобще не я интересуват.Пък и съм сигурен,че ако се поровиш ще намериш някакъв инжекцион 2-ра ръка колкото да си палиш зимата,пък после си карай на газ до откат.
Аз съм виждал карбуратор на 1,8 АБС мотор,В3,ама какъв беше карбуратора не знам.Пък и на моно по се връзва.
Аз съм виждал карбуратор на 1,8 АБС мотор,В3,ама какъв беше карбуратора не знам.Пък и на моно по се връзва.
- kiro rachnata
- Автомобил: vw
- Двигател: бензинов
мисля че зимата няма да имаш проблеми със паленето,3 години съм карал със глава от 9а само на газ без комп.и инжекция