Колеги имам проблем с моя Passat B5.5, лампата за AIRBAG свети постоянно и ми изписва на компютъра /airbag feler/, което значи че може би е изгорял. Ако някой знае колко пари е, може ли да се рециклира и др. да помага.
същото нещо го имаше при мен със същото съобщение . даже и грешката съм записал и може да я сравня с твоята ако направиш диагностика . иначе се оказа че буксата под шофьорската седалка за аирбага не прави добър контакт и вследствие на преместване на седалката напред-назад светва лампата.като я поразмърдах буксата , изтрих грешката и взе че се оправи . най добре е да се почисти въпросната букса.успех
Карах го на диагностика, закачиха го на лаптоп и показва грешка, опитаха да я изчистят но не става. Буксата под седалката не съм я виждал как е ще погледна но се съмнявам. Когато ми изписа тази грешка колата беше студена и сутринта като я запалих акумолатора беше слаб и не запали от първия път затова може да е изгорял модула.
Нямам спомен миналата година беше когато го карах на диагностика, сега е с чисто нов акумолатор и пак си свети. На борд компютъра при запалване само излиза "AIRBAG FELER"