от барабан на диск - но май проблем

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
passat_rs
Автомобил: BMW E91
Двигател: M57 T2

от барабан на диск - но май проблем

Мнениеот passat_rs » Пет 23 апр 2010 13:59

Здравейте колеги, днес на аванта ми падна един заден мост от голф но незнам от къв голф :oops: и си взех от него всичко нужно за преминаване от барабан на диск накладките са чисто нови едина диск бе счупен и го оставих за скраб, апаратитите са освежени и с нови гумички, но като разглеждах етката ми направи впечетление че главината на пасата е с 6 болта ето и снимка, а тези дет ги взех са с 4 болта не съм гледал още по колата дали ще паснат но това ме притесни и май е проблем. От каква кола да гледам за задни главини които са с 6 болта или да ползвам моята оргинална главина за диска ако са еднакви де моля по запознатите за помощ :roll: а и трябва ли да сменям и жилата :oops: колата е пасат б4 1.9 печка с охлюф благодаря предварително :bowdown
Прикачени файлове
Заснемане.JPG

Потребителски аватар
Winner25
Автомобил: VW Passat B4 B6
Двигател: ABS BKC

Re: от барабан на диск - но май проблем

Мнениеот Winner25 » Пет 23 апр 2010 14:03

Трябват ти шенкел от пасат :wink: Твоите няма да станат защото нямат отвори за захващане на апаратите. Също и нови жила за ръчната. Ако търсиш шенкели на старо гледай да имат отвори за абс (ако и ти имаш разбира се).
Мисля че е това. :)

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Re: от барабан на диск - но май проблем

Мнениеот stanev11 » Съб 24 апр 2010 10:04

задължително ти трябват шенкели от пасат с дискове отзад.От пасат на голф става идеално,но обратното не е препоръчително с оглед по високата маса на пасата.Може да ги сложиш и с 4 болта,но не е желателно.

Върни се в “Passat”