Крушки за панела на климатроника
-
- Автомобил:
- Двигател:
Крушки за панела на климатроника
От къде могат да се купят крушките за панела на климатроника? Колата е Пасат В4 1.9tdi - 90к.с. 1996г.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Крушки за панела на климатроника
и аз имам такав проблем колега.
- kurortist
- Автомобил:
- Двигател:
От къде си бре колега?
-
- Автомобил:
- Двигател:
от стара загора
- zfa159
- Автомобил: Mitsubishi Outlander + B4 Syncro
- Двигател:
- Контакти:
Ми..истината е,че няма откъде.Питал съм понеже исках да с поръчам и да си имам...нали с това се занимавам.
Те са две на по 6V и отпред с лупа.Никаква друга крушка не може да ги замести.
Проблема се лекува идеално срещу точно 1 Лев
Трябва ви една запалка със светодиод (колкото по-бяло свети,толкова по-добре) и едон резисторче с подходяща стойност.
Изкормвате дисплея на климатроника,махате двете стари крушки и с едно уредче мерите при пуснат климатроник къде е + и къде е - (двете средни крачета са свързани заедно,понеже крушките са последователно).След това си взимате диодчето и го запоявате към едното краче така,че да си осветява добре световода.След това си слагате някакъв резистор и гледате как свети (аз пробвах с около 400 ома като за начало).Ако ви е слабо - по-малък резистор,ако е силно - по-голям.И така докато ви хареса.Пробвайте го на тъмно обаче,понеже дневната светлина го лъже много
Става си екстра и е вечно,понеже този диод има много много живот а и не грее и не прецаква платката.
Успех!
Те са две на по 6V и отпред с лупа.Никаква друга крушка не може да ги замести.
Проблема се лекува идеално срещу точно 1 Лев

Изкормвате дисплея на климатроника,махате двете стари крушки и с едно уредче мерите при пуснат климатроник къде е + и къде е - (двете средни крачета са свързани заедно,понеже крушките са последователно).След това си взимате диодчето и го запоявате към едното краче така,че да си осветява добре световода.След това си слагате някакъв резистор и гледате как свети (аз пробвах с около 400 ома като за начало).Ако ви е слабо - по-малък резистор,ако е силно - по-голям.И така докато ви хареса.Пробвайте го на тъмно обаче,понеже дневната светлина го лъже много

Става си екстра и е вечно,понеже този диод има много много живот а и не грее и не прецаква платката.
Успех!
-
- Автомобил:
- Двигател:
Благодаря!