свирене при пълен ляв и десен завой
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
свирене при пълен ляв и десен завой
Казаха ми че това свирене е от пистовия ремък,а той не се натяга защото ролката си го обтяга достатъчно.Трябва ли да сменя ремъка или да карам оше така?vw passat b5 1998
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Това едва ли може да е от друго, освен от помпата на хидравликата! При пълен завой се натоварва помпата и ако е хлабав ремъка, свири! А еремъка е трапецовиден, не ангренажния
Не си прави експерименти да слушаш тоя и оня! Навсякъде си е казано, че ремъка, при натиск трябва да потъва 10-15 мм. По-хлабавия ремък рискуваш от приплъзванет да ти се скъса дори и да не е стар!
Не го и пренатягай, защото тогава ще натовариш лагерите на помпите, които върти. При мен, освен хидравликата, върти и водната помпа и... смятам сещаш се!
Провери го непременно! Аз вече си испатих здраво! Като за 600 лева!
Не си прави експерименти да слушаш тоя и оня! Навсякъде си е казано, че ремъка, при натиск трябва да потъва 10-15 мм. По-хлабавия ремък рискуваш от приплъзванет да ти се скъса дори и да не е стар!
Не го и пренатягай, защото тогава ще натовариш лагерите на помпите, които върти. При мен, освен хидравликата, върти и водната помпа и... смятам сещаш се!
Провери го непременно! Аз вече си испатих здраво! Като за 600 лева!