Въпрос за диагностика
Въпрос за диагностика
Здравейте фенове на VW, скоро се надявам да се присъединя към вас.Харесал съм един пасат - докаран от Швейцария, разбира се няма номера, а много ми се иска някой да го погледне. Въпросът ми е дали ( кой и за колко ), някой който разбира може да дойде да я погледне, разбира се срещу заплащане. Колата е в София - Люлин 2.
- madmen
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Въпрос за диагностика
като за начало може да напишеш какъв модел е, че диагностика има най-различна.
ако търговеца иска да я продаде - да вземе едни временни рег. табели или да осигури транспорт.
Иначе до Люлин2 близо е ХеедАуто - след моста на Бакърена вдясно.
ако търговеца иска да я продаде - да вземе едни временни рег. табели или да осигури транспорт.
- Marto_VN
- Автомобил:
- Двигател:
Един съвет ако искаш де
. Ако е ТДИ колицата - виж Турбината има ли луфт.Провери гарнитурата на главата, моеж на пръв поглед да е наред. И когато я сложиш на компа, недей да я слагаш в статично положение , а я закачи на лаптоп и така я покарайте с майстора
. Така показва всичко, в сатично положение няма реално натоварване на турбината.Тогава избива всичко каквото има.
Казвам ти тея неща от опит. Имах си бая срещи с майстор
, които ми бркнаха в джоба с около 3500 лв.

Казвам ти тея неща от опит. Имах си бая срещи с майстор

Благодаря за отговорите, купувам я от частно лице, модела е Б5, по скоро ми се иска някой който разбира да я погледне на място
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
madmen написа:като за начало може да напишеш какъв модел е, че диагностика има най-различна.
Карай я там и не се чуди. Хвалят го доста http://www.vwclub.bg/forum/viewtopic.php?f=13&t=6176
Най малкото трябва да се закачи на PC.
За съжаление тази в Люлин не беше читава, сега отивам да гледам пак Пасат комби в Мото Писта, има транзитни номера, така че ще я закарам на сервиз, някой знае ли в този район добър сервиз