Мнение за конкретен пасат
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за конкретен пасат
А, не бе човек, говорим си
.

- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Понеже не искам да бъда голословен и колегата дето е пуснал тази тема трябва много да внимава преди да наброи на някой тъгаш парите.
Първо черния пасат от обявата в Русе върнат километраж с колко само той си знае
Очевидно няма как 2010г. да е на 80977км, а на 18/03/2008г. да са му сменявани консумативи на 82424км. Второ щом е толкова уникална и кола за ценители къде сервизната книжка, между другото ако я купуваш колега приготви кинти и за ляво огледало - колата без забележки има счупено огледало. Наясно съм, че все пак е кола втора употреба и си има кусури, поне да не фермани колко е много е запазена. Имам две приятелчета които се занимават със сверяване на километражи и съм виждал с очите си какво ли не.
Първо черния пасат от обявата в Русе върнат километраж с колко само той си знае

- OvivO
- Автомобил: какъвто си искам
- Двигател: с който си искам
Ivajlo82 написа:Очевидно няма как 2010г. да е на 80977км, а на 18/03/2008г. да са му сменявани консумативи на 82424км.
Колега, пробегът на стикера е 62424.
А иначе в обявата на черния пасат, само където не са написали:
Само един собственик - баба на 80 години, ходила е само неделя на църква първите две години, след това не я е карала. Трябваше ни разрешително от общината в Италия, да ни бъде позволено да отрежем изникналата топола пред гаража, за да изкараме колата.
- Ivajlo82
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Ivajlo82 написа:Цитат:
Само един собственик - баба на 80 години, ходила е само неделя на църква първите две години, след това не я е карала. Трябваше ни разрешително от общината в Италия, да ни бъде позволено да отрежем изникналата топола пред гаража, за да изкараме колата.

Колега още веднъж благодаря за корекцията.
- momcho_bg
- Автомобил: Volkswagen Passat B5.5
- Двигател: 2.5
- Контакти:

Този форум все повече ми харесва
- dj_tuhla
- Автомобил:
- Двигател:
Не бе, не е баба, това е на селската църква (за това е черна) и се е ползвала като, забележете, резервна катафалка, даже в жабката има покапъл восък от свещите (колкото и да е невероятно това съм го чувал и онзи беше сериозен, и наистина имаше нещо покапалов жабката, ляйняно на цвят
).

- escrime
- Автомобил: X218 [ex VW137 R53 typ53i]
- Двигател: OM642
На белият Пасат описанието в обявата тотално не съответства на снимките. По описание трябва да е космически кораб, а аз нещо не видях такъв...
За черният просто не ми достигат нерви да изчета всичко.
А и си мисля, че вече има направен добър анализ за подобна оферта. Моето мнение е същото. Вариантът един автомобил да няма такива допълнителни разходи определено не е при цена под средната за пазара... точно обратното!

За черният просто не ми достигат нерви да изчета всичко.
А и си мисля, че вече има направен добър анализ за подобна оферта. Моето мнение е същото. Вариантът един автомобил да няма такива допълнителни разходи определено не е при цена под средната за пазара... точно обратното!