Какво е това?!

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Какво е това?!

Мнениеот SoManyRetards » Пет 16 юли 2010 17:30

Здравейте колеги!
От много време се каня да направя снимка и най-накрая го направих.Имам пасат б5, от както я имам, все се чудя какво е това нещо в багажника.
Снимка:
Изображение

Много ще съм благодарен, ако някои ми обясни за какво иде реч. mhihi
Поздрави!

Потребителски аватар
ChimeyJimmey
Автомобил: торанага
Двигател: AXQ

Re: Какво е това?!

Мнениеот ChimeyJimmey » Пет 16 юли 2010 18:07

Прилича на допотопен чейнджър... :)

Потребителски аватар
hristo_serafimov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот hristo_serafimov » Пет 16 юли 2010 18:08

Така като гледам ми прилича на ЦД чейнджър, но не съм много сигурен. Нещо повече не може ли да се види от него. Някое номерче... Виждам, че е хванато на видии. Пробай да ги развиеш и да видиш какво ще излезне от там :)

Потребителски аватар
offside
Автомобил: Passat B5 1997
Двигател: 1.8 20v ADR

Мнениеот offside » Пет 16 юли 2010 20:02

Това е навигация. И аз имам на моя такава. Показва се на малкия дисплей на таблото м/у скоростомера и оборотомера. За жалост на тези пасати работи само за германия и не може да се направи за Бг. Предполагам и антената ти е малко по-различна както и трябва да имаш допълнителен модул точно над поставката за чаши пред скоростния лост (ако някой не се е занимавал да го маха де) той е за управлението й. Иначе вместо модул седи като празно място да си слагаш разни малки неща ;)
Поздрави !

Потребителски аватар
SoManyRetards
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот SoManyRetards » Пет 16 юли 2010 20:20

offside написа:Това е навигация. И аз имам на моя такава. Показва се на малкия дисплей на таблото м/у скоростомера и оборотомера. За жалост на тези пасати работи само за германия и не може да се направи за Бг. Предполагам и антената ти е малко по-различна както и трябва да имаш допълнителен модул точно над поставката за чаши пред скоростния лост (ако някой не се е занимавал да го маха де) той е за управлението й. Иначе вместо модул седи като празно място да си слагаш разни малки неща ;)
Поздрави !

Ясно, мен по-принцип дисплея ми е избледнял и е за смяна, но когато натисна някое копче от въпросния модул се сменя нещо на дисплея на борд-а.
Благодаря за отговора.:)
Поздрави!

Потребителски аватар
Siv
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Siv » Вто 20 юли 2010 19:06

Ако не мислиш да я ползваш и предложиш една добра цена от порядъка на 100тина лева за целия пакет ще се разберем, пък аз докато решиш ще проверя дали е на GPS или на мобилни клетки, ако е на GPS ще се разерем (както казах) :)

Върни се в “Passat”