Уважаеми колеги,
Притежавам Pasat 1,9 TDi, преди 5 дена вместо дизел ми заредиха бензин на една бензиностанция в Плевен. Без да забележа и без да ми кажат за това, аз нормално се прибрах пред блока (около 400 метра).На другият ден няма палене.Идваха и специалисти с VAG-KOM, казаха всичко е наред, само помпата трябва да се пренастрои.
На слеващия ден реших да сваля капачето на помпата и от там изтече почти чист бензин.Веднага иточих колкото можах от горивото (около16 л.,свалих сондата заедно с поплавъка ) и налях 20 л. дизел.Заредих акумулатора, принудително подгрях свещите, стартирах и за момент припали, но след това не иска. Забелязвам. че от ауспуха не излиза неизгоряло гориво(не пуши).Обезвъздуших помпата като развивах тръбичките към дюзите, но пак не впръсква гориво в цилиндрите.Вече не знам какво да правя.
Много Ви моля, ако някой може да сподели опита и познанията си за да ми помогне.Вече една седмица не мога да си изолзвам колата.
Благодаря предварително, а ако някой ми помогне, ще опита от моята вълшебна домашна ракия!
С поздрави БатСерго.
Pasat 1,9 TDi не пали нито студен, нито загрят
- radotom
- Модератор
- Автомобил: Passat B6
- Двигател: CBBB
Re: Pasat 1,9 TDi не пали нито студен, нито загрят
Гласувах за 'Уважаеми Колеги'

- gr_kanev
- Доктора
- Автомобил: VW Transporter T5 2006
- Двигател: AXD