NqKvo_GaDno написа:Интересно ми е как се свалят стиклата на задните врати и тези триъгълните джамчета отзадмерак ми е да си ги сваля и да си ги затъмня хубаво защото на задното триъгълно джамче гумените уплътнения са се разлепили на места и седи грозно
и имали опасност после като ги сложа да вземат да текат
NqKvo_GaDno написа: ...мерак ми е да си ги сваля и да си ги затъмня хубаво...
gas написа:няма да текат,но ако не си виждал как става може да се поумоташ,особено на събиране
radotom написа:NqKvo_GaDno написа: ...мерак ми е да си ги сваля и да си ги затъмня хубаво...
Мислех да правя същото на задните стъкла на комбито, при багажника, обаче миналия четвъртък на едно приятелче са думнали акт за затъмнени странични стъкла... Дали просто не са се престарали куките не зная, но му цитирал онзи някакъв правилник, който бил нов и включвал ВСИЧКИ стъкла на колата
kris11 написа:И защо трябва да ги сваляш. като е намокрено фолиото не съхне бързо и спокойно межеш да подпъхнеш фолиото под гумените уп,ътнения последователно. само гледай да не е колата на слънце, че съхне бързо фолиото.
radotom написа:NqKvo_GaDno написа: ...мерак ми е да си ги сваля и да си ги затъмня хубаво...
Мислех да правя същото на задните стъкла на комбито, при багажника, обаче миналия четвъртък на едно приятелче са думнали акт за затъмнени странични стъкла... Дали просто не са се престарали куките не зная, но му цитирал онзи някакъв правилник, който бил нов и включвал ВСИЧКИ стъкла на колата
Потребители, разглеждащи този форум: Bing [Bot] и 48 госта