За и против корите на Пасата

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
Fen
Автомобил:
Двигател:

Re: За и против корите на Пасата

Мнениеот Fen » Пет 06 авг 2010 10:56

vw16v написа:
shpeki написа:
vw16v написа:... доста пунктове за смяна на масла си имат помпа и го източват през отвора за щеката,което е далеч по-добър вариант отколкото през пробката,но дори и ...

Недей никога да си "сменяш" маслото като ти "източат" през отвора на щеката. Предложат ли ти, смени сервиза.

................

Я ко не те затруднява и не те мързи драсни два реда кво му има на този метод.Според мен си е ок,предвид,че има коли ,на които само така се сменя,а през пробката рядко може да изтече абсолютно всичко.

На мен също би ми било интересно да споделиш повече инфо по този въпрос за смяна на масло през щеката.

По темата: аз съм с кора (обаче става въпрос за Леон) и не съм забелязал, нито да е по - шумно, нито да е по - топло вътре...предполагам на Пасат няма да е по - различно. Моята също е сцепена на места. Според мен има само предимства да караш с кора, отколкото недостатъци (лично мнение)... малко е стара темичката.

Потребителски аватар
chakarov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот chakarov » Пет 06 авг 2010 14:23

Имам вече кора. Поръчах я от един магазин в София. Хубава е, гъвкава. Единственото лошо беше, че дойде без комплект прихващачи и се наложи да дам почти толкова, колкото струваше кората за да си набавя целия комплект. В крайна сметка, за около 100лв., кората си дойде на мястото.
Сега е ред на по-малката кора.

Потребителски аватар
kirhadj
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kirhadj » Пет 06 авг 2010 16:07

Дай координати на магазина.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Пон 08 ное 2010 12:47

kirhadj написа:Дай координати на магазина.

:?:

Върни се в “Passat”