проблем със ел. стъкла
проблем със ел. стъкла
имам проблем с предно ляво стъкло на пасат б5.5.блокирами свалих кората и на колелцето което навива проволките каналите му се изтъркали и проволките се бяха заплели и механизва блокира.някои може ли да ми каже дали механизма е същия като на пасат 5 за да го купя от някоя морга.благодаря предварително
- kirhadj
- Автомобил:
- Двигател:
Re: проблем със ел. стъкла
Би трябвало.
Не знам дали са същите жила като на B5, но ако са същите ти препоръчвам този сайт. Поръчах си от там този комплект и за една седмица пристигна. Фирмата е турска, намерих я през e-bay и купувах директно от нея. Комплекта е с нова ролка и държачи, качествена е пластмасата. Излиза 30лв. с доставката, гарантирам ти, че тук не можеш да намериш такъв за тези пари. Монтажа е мн лесен и при елементарни технически познания можеш да си го направиш сам. Ето и линка:
http://www.idealautoteile.com/products/PASSAT-WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-FRONT-LEFT.html
По моргите са 60-85 лв. защото ги продават с цялата табла на вратата, няма гаранция, че не са ръждясали или закъсани там жилата и ролката. Доста се порових докато си купя моите...
http://www.idealautoteile.com/products/PASSAT-WINDOW-REGULATOR-REPAIR-KIT-FRONT-LEFT.html
По моргите са 60-85 лв. защото ги продават с цялата табла на вратата, няма гаранция, че не са ръждясали или закъсани там жилата и ролката. Доста се порових докато си купя моите...
то това ми е най-голямото опасение дали жилата ще са същите.да не дойдат къси или дълги иначе намерих целия механизъм за пасат 5 с машинката за 100 лв. освен за най-сигурно да се консултирам с оторизиран сервиз да не давам пари на вятъра и ако са същите тогава ще се хвърлям в кереча
.мерси колега за информацията

- plkochev
- Автомобил:
- Двигател:
Питай колегата Ka6iKa на мен той ми помогна за Б5 за около 30лв. жилото с ролките и повдигачите.