Проблем с багажника и подлакътника при пасат Б5

Техническа и сервизна информация за Passat
miro129
Автомобил:
Двигател:

Проблем с багажника и подлакътника при пасат Б5

Мнениеот miro129 » Пет 10 дек 2010 15:55

Здравейете колеги имам проблем с отварането на багажника и незнам какво е по точно.Мисля че е проблем със самия механизм но не см сигурен!??! Отваря се доста трудно и само при натискане на определно място.Някой сблусквал ли се е с нещо подобно!!Това го установих вчера и като за капак подлакътникът ми не може да се спусне нещо заяде и нямам кръв в себе си :banghead: Ще съм ви много благодарен, защото ништ не открих с търсачката !!

Потребителски аватар
Svetlioman
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с багажника и подлакътника при пасат Б5

Мнениеот Svetlioman » Пет 10 дек 2010 18:48

здравеи братле и аз сам се зблъсквал с тези проблеми,първо за подлакътника има на самия капак едни като издадени като пантички от пласмаса вищ дали са влезнали в самич подлакътник ,а за багажника там е саяата работа трчбва да раззглобиш механизма (бравата) от много натискане се е износила пласмасата може да се побългари аз на моита сложих от гумен маркуч изрчзах и го залепих с лепило,явно и при тебе е сащата работа ,успех с пасатко

miro129
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с багажника и подлакътника при пасат Б5

Мнениеот miro129 » Пет 10 дек 2010 22:30

До колкото разбрах ти имащ предвит за капака на самия подлакътник!! Маи не съм описал както трябва нештата! Имах предвит че самия подлакътник не мога да го сваля бутона нещо заяде и не знам кво му стана!!

Върни се в “Passat”