Въпрос за климатроника отново-много ме дразни (б5)
-
- Автомобил: Passat
- Двигател: AFN
Въпрос за климатроника отново-много ме дразни (б5)
Колеги нямам проблем с климатроника или поне така си мисля аз
Искаш топло или студено нямаш грижи ама има нещо което много ме дразни. Когато искам да духа само в краката или горе през решетките си духа ама ако искам да духа хем отдолу хем отгоре работите се оплескват. Отгоре започва да вее а долу никой майка му стара. Та това ме дразни и викам чакай да питам някой не знае ли за какво аджеба става тая дивотия при мен? Нека допълня малко темата за да не се пише още една. С течение на времето решетките на въздуховодите в купето започнаха за се белят т.е. гуменото им покритие започна да става на малки балончета и пада. Ако някой колега има подобен проблем или решение за това него го сподели! Благодаря Ви!

-
- Автомобил: VW GOLF 7 SPORTSVAN
- Двигател: 2015
Re: Въпрос за климатроника отново-много ме дразни (б5)
Така е колега,не е само при теб проблема и при мен също, предполагам и при другите В5.Струята среща различно съпротивление в зависимост дали е насочена към духалките горе и към краката.Пускаи да духа към
краката и газ.....
краката и газ.....
-
Значи келява работа с тези духалки. Остава някои да даде предложение и за гумираните пластмаси че мисля да ги пръсна с черен мат спрей ако успея да ги сваля ама диодите които светят в краищата им вече няма да светят 

-
Толкова преглеждания на темата и никой нищо. Явно само аз и колегата по горе сме с подобен проблем.
- STEFFO
- Автомобил: VW Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 98
Колега и при мен е така, за да ми е топло на краката другите духалки трябва да съм ги спрял. Преди доста време имаше подобна тема и всички се оплакваха от това нещо. Общо взето тръбопроводите на духалките за краката са с много извивки, което възпрепятства въздуха и затова струята е по-слаба. Не помня някой да беше стигнал до решение, така че карай си и не се ядосвай, просто няма смисъл
Гумените покрития също са обсъждани доста, разрови търсачката. Мойте са в много добро състояние за сега, но като ми дойде на главата този проблем, мисля да ги пръсна с безцветен лак преди да започнат да се белят.

Гумените покрития също са обсъждани доста, разрови търсачката. Мойте са в много добро състояние за сега, но като ми дойде на главата този проблем, мисля да ги пръсна с безцветен лак преди да започнат да се белят.
-
Ами то колега като им дойде време на гумените покрития няма да имаш възможност да ги пръснеш
Аз ги обелих че бяха на балони и отдолу пластмасата е ...бяла. Сега седят по доста странен начин тези бели духалки на фона на кожения салон
Поздрави от мен и смятам темата за приключена!

Аз ги обелих че бяха на балони и отдолу пластмасата е ...бяла. Сега седят по доста странен начин тези бели духалки на фона на кожения салон

Поздрави от мен и смятам темата за приключена!