Подгряване на седалка - прогорена тапицерия след пускане

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
vlladii
Автомобил:
Двигател:

Подгряване на седалка - прогорена тапицерия след пускане

Мнениеот vlladii » Сря 15 дек 2010 18:52

Колеги искам да ви споделя един проблем които ме сполетя тази вечер колата е Пасат 97г 1.9 тди .Днес след като си трагнах от работа с колата решихме с колегата който беше с мен да пробваме подгряването на дясната седалка, той го пусна на 5 степен и след около минута каза, че вече се усеща и е супер приатно обаче след 10 минути замериса на изгоряло в колата и в първия момент си помислихме ,че е нещо от вън но след като миризмата се усили веднага спрях подгряването защото усетих че миризмата идва от дясната седалка.Като паркирах пред блока колегата слезна и огледахме седалката и между долната част на седалката "седлото" и облегалката в нишата между двете се беше получила доста голяма дупка изгоряло, дупката е от страната на облегалката и като поразрових в нея издърпах син кабел който си мисля че е за подгряването но си беше с изолацията.Бушона остана здрав.Искам да ви попитам някой имал ли е същия проблем и дали знаете тези подгряващите седалки дали имат датчик за температурата който да изключва, за да не се получи прегряване?

Върни се в “Passat”