Замръзване на скоростния лост Пасат Б3
- zografski
- Автомобил: Golf IV V6 4Motion
- Двигател: AUE 2001
Re: Замръзване на скоростния лост Пасат Б3
И при мен е така на полото... мисля да смена маслото на ск. кутия в най скоро време, защото мисля че е старо и от него става така.
- bronzer91
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Колеги , преди около месец отварях кутията на Полото , и слагах ново масло сега съм по същия начин като вас сутрин докато е студена колата скоростите ми влизат по трудно особено от 2-ра на 1-ва , но това е първите 4/5 минути и се оправя явно има някакъв проблем в вагенчетата ни но незнам какъв и дали изобщо е проблем 

- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Щом изключва от скорост за мен е бял кахър...
- Savatage
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
kristianatanasov написа:Savatage написа:Виждам , че си от София...от къде ги купи?
Вземиси оригинално VW от представител,цената е същата като на другите.....и аз като колегата ZFA сложих и въпросната добавка....
п.п.-Абе колега да те питам-Ти да не бачкаш хижар на Витоша?Вратите бяха замръзнали,сега и ск.лост....
Аааа и първата снимка на Пасатора на Пожарево ли е?
Хаха , амиго , да на Пожарево са снимките , запален рибар съм:) иначе от миналата година ги имам тези болешки , но сега започнаха да ме изнервят повече.
Е оправихме вратите , сега и това ще се опитаме със смяна на маслото първо.

- bobar
- Автомобил: Passat B6 2.0 TDI
- Двигател:
И аз като карах Б 3ка и при мен беше подобно.Зимата трудно влизат скоростите, а акое с студена 2-а я няма никва.От 1ва та на 3та
Смених маслото на скоростите , но ефекта бе нулев , само си дадох парите за масло и смяна.

- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
Освен жилата да замръзват...
- Savatage
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Пак ще повторя, ако съм я оставил на скорост няма изключване, а ако е на неутрална не влиза нито една предавка преди да поработи 10 минути.
На мен ми влиза втора малко по - трудно.Масло има, но не зная кога е сменено и какво е.Когато е студено влиза по - трудно от обикновено, но се справям.Малко дразни факта в движение, но ако си свикнал......За жилата нямам представа.Кажете къде се намират и тампоните не зная къде са на двигателя.Но предполагам, че не са сменени(т.), защото, когато я купих се оказа,че в последно време колата не е особено поддържана, но това го разбрах в последствие.За луфт - по - скоро, не е голям.Средна работа.Преди имах опел Корса и имах много по - голям проблем със втора , а особено с първа , да не говорим, че и да успеех да вкарам, тя просто не искаше да върви.Имаше и други проблеми и я продадох.