Здраво момци живи и здрави честита нова годин наздраве и на целото Шопско и седамдесе километри наокол

Наложи се текова да посакам акъл какво да найдем у фаро ламбата на габарито сас понататешно меняванье ако е дала фира.Бе гледам го чера Пасато-стои си на габарит-ама ми намигнал некакво.Позагледах го тека като болна крава и видох дека е избегал преден леф габарит.Укарвам у гаражо и дигам капако.И го па затварам:evil: Оздоле само мене ме нема.Ма я сам инат-че поправям

Тамън зимам инструменто те ти го яви се комшиата.Дума:Дека си полетел с тия големи отверки?А яз:Те изгоре ламбата да менявам у фаро а у трактуро по маненки немам

Па дигаме съвмесно капако гледааме гледааме оно не е фар като фар бе зад него конощип не моо мине ния с отверка че бръкаме

На трактуро отвиваш 2 винта запиняш го с отверката и рефлектуро исфърча съсе жиците ламбите и ланшната люцерна.После го е.аваш как си сакаш.Тука не било така бе.Ма я сам умен и се сетих за форумо

Зарадвах се демек са че кажат ората

И се веднък уплаших че са че рипне некой страшен мелиоратор връз менека сас страшните думи"Ти сползва ли тарсачката?"

Сползвах я ма ми излезна целото Улично осветление и не свърших работа.Тека накрайо да не забраим Пасато е 2004 1.9 турбинката чиста навта 131 конье мигач у огледалото високо също като у трактуро

И са се сещам мъдро ако некой има снимкоф текова...матрял да праща-я можем сам да си го отфарам

А сполай ви