колега според теб логично ли е това..имам си готов канал специално за вдигане на стъкла подава сигнал около 25 секунди а начи аз да не го ползвам това а да се мъча да коригирам 3 секундното време да достига до 20 секунди , аз искам всичко да си е точно да не се занимавам с реле за време..
Сега най-важното за мен е че не вдига стъклата и с директен плюс явно друг е кабела за ел.стъклата
Въпрос свързано с инсталацията на ел.стъклата на Б3
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Re: Въпрос свързано с инсталацията на ел.стъклата на Б3
Не искаш да ме разбереш и това е!
Ако си активирал канала за вдигане на стъклата правиш така,че релето да подава +12в!Откачаш проводника за закл. от алармата и на негово място свързваш този от релето(за вдигане на стъклата)!Ако всичко ти е вярно,при заключване с дистанционното първо ще закл.,а след това и ще вдигне стъклата!

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:
pas1.8mi написа:Не искаш да ме разбереш и това е!Ако си активирал канала за вдигане на стъклата правиш така,че релето да подава +12в!Откачаш проводника за закл. от алармата и на негово място свързваш този от релето(за вдигане на стъклата)!Ако всичко ти е вярно,при заключване с дистанционното първо ще закл.,а след това и ще вдигне стъклата!
Добре да речем че всичко си бачка по релето и остава свързването към ел стъклата...и почва главния проблем

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Аз се отказвам вече!

- passatfen
- Автомобил: Vw Golf Mk7
- Двигател: CLHA++
- Контакти:

А може ли да питам колко горе долу би могло да струва едно такова препрограмиране на алармата, в смисъл - голяма философия ли е?. Моята е Компостар и имам същия проблем - вдига само едното стъкло до половината