Въпрос свързано с инсталацията на ел.стъклата на Б3

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
passatfen
Автомобил: Vw Golf Mk7
Двигател: CLHA++
Контакти:

Re: Въпрос свързано с инсталацията на ел.стъклата на Б3

Мнениеот passatfen » Пет 07 яну 2011 19:15

колега според теб логично ли е това..имам си готов канал специално за вдигане на стъкла подава сигнал около 25 секунди а начи аз да не го ползвам това а да се мъча да коригирам 3 секундното време да достига до 20 секунди , аз искам всичко да си е точно да не се занимавам с реле за време..
Сега най-важното за мен е че не вдига стъклата и с директен плюс явно друг е кабела за ел.стъклата

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Пет 07 яну 2011 19:25

Не искаш да ме разбереш и това е! mhihi Ако си активирал канала за вдигане на стъклата правиш така,че релето да подава +12в!Откачаш проводника за закл. от алармата и на негово място свързваш този от релето(за вдигане на стъклата)!Ако всичко ти е вярно,при заключване с дистанционното първо ще закл.,а след това и ще вдигне стъклата!

Потребителски аватар
passatfen
Контакти:

Мнениеот passatfen » Пет 07 яну 2011 23:01

pas1.8mi написа:Не искаш да ме разбереш и това е! mhihi Ако си активирал канала за вдигане на стъклата правиш така,че релето да подава +12в!Откачаш проводника за закл. от алармата и на негово място свързваш този от релето(за вдигане на стъклата)!Ако всичко ти е вярно,при заключване с дистанционното първо ще закл.,а след това и ще вдигне стъклата!

Добре да речем че всичко си бачка по релето и остава свързването към ел стъклата...и почва главния проблем :screwy казаха ми че кабела за ел.стъклата е червен със жълта лента , начи свързвам го с директен плюс и не ще да дига стъклата това го разбери за другото аз ще намеря начин да активира релето , но главния проблем е друг релето е най-последния проблем аз искам някой да ми каже точно как да проверя дали ще дига стъклата , може би когато дам плюса на кабела с червен със жълта лента и на друг да иска минус едновременно зада бачка както трябва..знам ли :beer

Потребителски аватар
pas1.8mi
Автомобил: Passat B5
Двигател: 1.8T AEB 1999

Мнениеот pas1.8mi » Съб 08 яну 2011 8:59

Аз се отказвам вече! :deal :beer

Потребителски аватар
passatfen
Контакти:

Мнениеот passatfen » Съб 08 яну 2011 10:08

:063: :063: :063: наистина и аз се отказвам , преди да заключа колата сам че си дигна стъклата :Mr Green Fun

flame
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот flame » Пон 10 яну 2011 20:51

А може ли да питам колко горе долу би могло да струва едно такова препрограмиране на алармата, в смисъл - голяма философия ли е?. Моята е Компостар и имам същия проблем - вдига само едното стъкло до половината :(

Върни се в “Passat”