светещ индикатор за ABS
светещ индикатор за ABS
За много години колеги! Карам пасат В5, 99год. 1,9TDI 110HP комби. На таблото ми светва индикатора за ABS за неопределено време и после спира. Като е светнал и като изгася колата и запаля след това продължава да свети и по време на движение спира. Колата спира, няма проблеми със спирането. Преди около 2 седмици я замервах на компютър и момчето каза, че всичко е наред - турбо, компресия, дебитомер, ABS..... и малко след това започна да прави тези номера (незнам дали има връзка). Благодаря предварително.
- Svetlioman
- Автомобил:
- Двигател:
Re: светещ индикатор за ABS
тази мизериика я прави от слаб ток виш акум.как е динамото.и при мен бе така след смяна на нов акум.се оправи.
-
- Автомобил:
- Двигател:
провери си контактите на датчиците. измери им съпротивлението мисля, че трябваше да е около 1,6к-1,8к. най-често е преден десен датчик, но те съветвам да си изключиш бушона докато не го оправиш, само за сигурност.а и на диагностика ще си покаже също.
-
- Автомобил:
- Двигател:
да ви кажа че само отлагате неизбежното,прецакал ви се е абс контролера.ас вече смених моя и имам още един които купих по погрешка и не ми пасна ако нйкио от вас има все още проблем да ми пише лично и сте измислим нещо.