Мнение за покупка на Пасат Б3
- avgeorgiev
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Мнение за покупка на Пасат Б3
Този втория нещо се е объркал с двигателя. Прилича ми на 2Е 115кс, а пише, че е 1.8 85кс 

За съжаление,няма накъед повече да чакам,а и пари повече няма откъде
То и мен малко ме усъмни вторият пасат да е 85к.с.

То и мен малко ме усъмни вторият пасат да е 85к.с.

- vasilb
- Автомобил:
- Двигател:
По снимки вторият ми се вижда запазен, но те са само началото - на живо е съвсем друго! Разгледай го обстойно, разгледай вътрешните ръбове на врати и калници дали не е боядисван т.е. удрян, покарай го задължително, помисли си един ден и ако решиш пак го покарай и тогава го взимай! Не бързай! 

- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Да,този втория е многоточков инжекцион!Обаче идея си нямам кой точно е!Ако е 1.8 ще е около 112 кс(кофти данъци)!Може и собственика да си е тунинговал двигателя!Лошото при теб е ,че явно си на зор и не можеш много да чакаш!При всички случай като ходиш на оглед за Б4 вземи с теб Приятел с Ваг-ком!Така е по-респектиращо и ,ако Продавача се дърпа нещо за диагностиката бързо можеш да си направиш изводите за колата!
По този начин можеш да я изкараш и пълна Кочина и да се корегира фрапиращо цената! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
2Е е двигателя 115 к.с/много здрав/ данък за София не знам,ама тук за Сливен е 113лв.Така,че сам си решавай.
- kbot
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Данъка не може да е аргумент. Плаща се еднократно и не е космическа разликата. На фона на другите разходи е нищо.
А конете в повече си заслужават.
А конете в повече си заслужават.
-
- Автомобил: Passat 4
- Двигател: AGG
И аз съм за втория, ама да караш кола и да не и знаеш конете
Нещо не ми харесва, а и няма климатик. Тея Б4 само на ВАГ-Ком, че има едни скъпи части дето .....Погледни Гофовете във форума не се хвърляй така бързо.

Нещо не ми харесва, а и няма климатик. Тея Б4 само на ВАГ-Ком, че има едни скъпи части дето .....Погледни Гофовете във форума не се хвърляй така бързо.
-
- Автомобил:
- Двигател:
втория с 100% 2Е 115к.с.,данъка му е над 110лв,но поне няма да ти липсва мощност при изпреварване,при разход еднакъв с този на 1.8 90к.с.
Втория изглежда на снимките добре,но без климатик,което е голям минус.
Втория изглежда на снимките добре,но без климатик,което е голям минус.
Каквото и да вземеш си приготви минимум 500 лв. за смяна на консумативи. Аз личноси купих преди няколко месеца VW passat B4 1,9 TDI 90 коня само за 2500лв.,вярно без никакви екстри, но ми е чудно как на тези бензинки им искат тези пари. Дизелът си е дизел 5/100 разход на извънградско въпреки ,че колата е над 300 000 км.,а знаеш ли какъв разход може да ти даде бензиновия модел ? Един мой познат има такъв и е вдигнал ръце - дава му 12/100 извънградско и 18/100 градско. Самият той се бара на гаражен майстор и какво ли не е пробвал ,но няма оправия и се е зарекъл,че бензинова кола повече няма да си вземе.
И най-важното стара кола и жена са на късмет...Успех.
И най-важното стара кола и жена са на късмет...Успех.
- live_for_passat
- Автомобил: VW Bora 1.9 TDI PD 131hp
- Двигател: ASZ 2002
На втората двигателя е доста добре измит, виж ако няма кора отдолу значи е скоро мит и може някой теч да се прикрие