Висока температура

Техническа и сервизна информация за Passat
Потребителски аватар
simak
Автомобил:
Двигател:

Re: Висока температура

Мнениеот simak » Нед 09 яну 2011 23:25

Чак сега загрявам какво имаш предвид, че схемата е откъм датчика - следователно откъм буксата трябва да е огледална и излиза, че аз съм направил голяма глупост. Значи си е била наред буксата ми - ще я върна обратно както си беше.
Следователно колата си ми загрява до 110 градуса или не ми отчита таблото вярно, но по-скоро си мисля че загрява защото винаги антифриза ми се изпарява. Спрях всички течове от скобички и тем подобни, но пак намалява. Не ми се вярва да е гарнитура.
Остава ми да си монтирам едно копче и да започна да си пускам ръчно перката като загрее и така мога да тествам дали антифирза ще спре да намалява.

Потребителски аватар
Ljubon
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Ljubon » Нед 09 яну 2011 23:35

simak написа: Спрях всички течове от скобички и тем подобни, но пак намалява. Не ми се вярва да е гарнитура.

Колега, като загрее колата, докато РАБОТИ отвори капака и погледни тогава за течове или изпарения. Понякога са минимални и не се забелязват при изключен мотор. Често има незабележими пукнатини по маркучите. Провери си и капачката на казанчето - там има клапан, който също се прецаква понякога. :012:

dani_9105
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dani_9105 » Пон 17 яну 2011 20:07

И на мен перката ми вклучва на 100 градуса!НЯКОИ ЩЕ МИ ПОМОГНЕ ЛИ МОЛЯ ВИ :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :( :(

Върни се в “Passat”